Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του ήταν ο Πατρινός κόουτς
Ο Απόλλωνας μπορεί να έχασε όπως ήταν αναμενόμενο από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Νίκος Βετούλας είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Όπως δήλωσε:
"Έγινε ένα καλό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Δεν υπάρχει θέμα ότι είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός από μας.
Στο β' μέρος ήταν λογικό να παίξουμε έτσι με το αναμενόμενο μικρού ροτεισον που κάναμε και δεν θα μπορέσαμε να αντισταθούμε πολύ, ειδικά όταν δεν έχεις 4αρι και αναγκαστικά χαμηλώναμε το σχήμα μας.
Στα σουτ ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός αλλά και η διαφορά στα ριμπάουντ ήταν μεγάλη. Κάναμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Προσωπικά με ενδιαφέρει το επόμενο ματς με τον Ίκαρο … τίποτε άλλο, καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό.
Προτιμήσαμε να παίξουν τα παιδιά που ξέρουν καλά την ομάδα. Αυτό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τον χρησιμοποίησα για να δει το κλίμα και την δυσκολία που έχει η Α1 μπάσκετ.
Στόχος είναι να παίξει και να βοηθήσει με τον Ίκαρο, θα κάνει την προετοιμασία που πρέπει ώστε να βοηθήσει".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr