ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από Δευτέρα η πρόταση της Εισαγγελέως για το αίτημα αποφυλάκισης του Αντζουλάτου

Κοινοποίηση
Tweet

Εξακολουθεί να κρατείται στον Άγιο Στέφανο ο γνωστός επιχειρηματίας

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά τη συνέχιση ή μη της προφυλάκισης του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία και τέως προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Κώστα Αντζουλάτου, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται από τις αρχές Νοεμβρίου στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, για υπόθεση που σχετίζεται με την έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του attacktv η εισαγγελέας πρόκειται να προτείνει επί του αιτήματος αποφυλάκισης -που έχει υποβάλει σχεδόν εξαρχής ο Κ. Αντζουλάτος, διά του συνηγόρου του, Γιώργου Καλαπόδη-, την προσεχή εβδομάδα, κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, με ενδιαφέρον αναμένεται η πορεία και άλλων υποθέσεων που αφορούν τον ίδιο μεγαλοεπιχειρηματία και γύρω από τις οποίες παρατηρείται σημαντική κινητικότητα αυτές τις ημέρες.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις