Ο εργάτης βρέθηκε από περιοίκους αλυσοδεμένος και κακοποιημένος
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 59χρονος αρτοποιός ο οποίος κατηγορείται για τον βασανισμό Αιγύπτιου μετανάστη στη Σαλαμίνα. Ο Αιγύπτιος που εργαζόταν στο φούρνο του 59χρονου είχε βρεθεί από κατοίκους, την περασμένη Κυριακή, αλυσοδεμένος και κακοποιημένος.
Ο ίδιος υπέδειξε τον αρτοποιό αλλά και τον γιο του καθώς και δυο ακόμη άτομα ως τους δράστες της επίθεσης.
Ο φούρναρης φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχε πιάσει τον υπάλληλό του να κλέβει από το ταμείο το ποσό των 12.000 ευρώ.
Την Τετάρτη παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr