ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαρία Κανελλοπούλου: "Το λιμάνι της Πάτρας δεν μπορεί να αφεθεί βορά στους κερδοσκόπους"

Κοινοποίηση
Tweet

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τις ιδιωτικοποιήσεις προέβη στην εξής δήλωση

"Ο κ. Στουρνάρας, εμμονικά περήφανος για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει, μας είπε ότι είναι “αναφαίρετο δικαίωμα” αυτής της Βουλής και της τρικομματικής κυβέρνησης να ιδιωτικοποιεί αδιακρίτως.

Το εν λόγω golden boy της διεθνούς χρηματοπιστωτικής συμπαιγνίας, θα πρέπει να γνωρίζει, επίσης, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ελληνικού λαού να αλλάζει Βουλές και κυβερνήσεις, πράγμα που θα κάνει σύντομα, εξαφανίζοντας από τον πολιτικό ορίζοντα οικονομικούς δολοφόνους σαν κι αυτόν. Αναφαίρετο δικαίωμα της κοινωνίας και των εργαζομένων, είναι εξάλλου η πάλη ενάντια στην υλοποίηση των αποκρατικοποιήσεων.

Το λιμάνι της Πάτρας, το άλλοτε στολίδι αυτής της πόλης, δεν μπορεί να αφεθεί βορά στους κερδοσκόπους. Για ακόμη μια φορά, καλούμε όλους τους φορείς και τις δημοκρατικές δυνάμεις σε κοινό αγώνα για να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση. Όσοι ψήφισαν υπέρ ή όσοι δεν εμφανίστηκαν στην ψηφοφορία, αγνοώντας του αγώνες των Πατρινών, έβαλαν μια ανεξίτηλη υπογραφή, την οποία ο λαός της Αχαΐας δεν πρέπει να ξεχάσει ούτε στους αγώνες του, ούτε στις εκλογές, όποτε κι αν έρθουν αυτές.'',  δηλώνει η βουλευτής.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις