ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: «Η επέτειος του “ΟΧΙ” δείχνει στην Ελλάδα το δρόμο…»

Μακρυγένη Ελευθερία
elmakrygeni@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου του “ΟΧΙ” της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις 28 Οκτωβρίου 1940 οι Έλληνες απέδειξαν σε όλο τον Κόσμο ότι μπορούν να λένε “ΟΧΙ” σε όσους επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία, την εδαφική μας κυριαρχία και την ατομική μας αξιοπρέπεια. Σήμερα, εβδομήντα δύο (72) χρόνια μετά, η εθνική μας ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια διακυβεύεται  για μια ακόμη φορά.

Τα επίσημα στοιχεία για τις κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας σοκάρουν: Το 68% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Ένας στους δύο νέους ανθρώπους δεν έχει δουλειά. Ενάμιση εκατομμύριο, περίπου, Έλληνες είναι άνεργοι. Οι άστεγοι στη χώρα μας αυξήθηκαν κατά 25%, σε σχέση με το 2009 και ανέρχονται, πλέον, σε 20.000 συνολικά.

H ακολουθούμενη οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών οδήγησε χιλιάδες συμπολίτες μας στην απόγνωση και όλη την κοινωνία στην κατάθλιψη, το φόβο και την οργή.

Αυτό που έχει σήμερα ανάγκη η χώρα μας είναι να σταθεί στα πόδια της μόνη και να ξαναδώσει την ελπίδα στους Έλληνες…».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις