Νέα ταλαιπωρία για τους οδηγούς
Από το Τμήμα κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώθηκαν τα εξής: 1. Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αθανασίου Διάκου έναντι της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καρατζά και Χ. Πατρέως, σε πλάτος οδοστρώματος 4.00μ., για το χρονικό διάστημα από τις 24 – 4 - 2010 έως και τις 14 – 5 - 2010, λόγω εργασιών κατασκευής των πεζοδρομίων έναντι της πλατείας, στα πλαίσια της εργολαβίας «Ανάπλαση Πλατείας Υψηλών Αλωνίων Πατρών» του Δήμου Πατρέων.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, κ.λ.π. θα διεξάγεται κανονικά από το εναπομένον πλάτος της οδού περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων.
2. Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί του ανατολικού ρεύματος της οδού Αγίου Ανδρέου, μεταξύ των οδών Παντανάσσης και Πατρέως, έμπροσθεν της Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος, την 25 - 4 – 2010 από τις 7.00 πμ έως τις 2 μμ, λόγω εγκατάστασης καλαθοφόρου για την τοποθέτηση εξωτερικών φωτιστικών σωμάτων στην ΑΤΕbank.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr