SPORTS

/

Συνεχίζεται το σήριαλ με Φουρτάδο! Νεα εμπλοκή με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Κοινοποίηση
Tweet

Τα είπαν Κούγιας και Δημητρέλος - Πρόβλημα μεταξύ Παναχαϊκης και παίκτη

Ραντεβού με τον Αλέξη Κούγια είχε το μεσημέριο Ανδρέας Δημητρέλος για τη μεταγραφή του Εμίλιο Φουρτάδο, ωστόσο προέκυψε νέα εμπλοκή, που δεν αφορά άμεσα την Ένωση. Ο διευθύνων σύμβουλος των «κιτρινόμαυρων» πήγε στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκής έχοντας μαζί του τα 35.000 ευρώ για την προκαταβολή που είχε συμφωνηθεί, προκειμένου ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι να καταλήξει στην ΑΕΚ.

Ωστόσο προέκυψε ένα πρόβλημα μεταξύ του 29χρονου φορ και του Αλέξη Κούγια, αναφορικά με την προκαταβολή ύψους 10.000 ευρώ που εισέπραξε από την Παναχαϊκή. Ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών ζήτησε πίσω αυτά τα χρήματα από τον παίκτη, εκείνος όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά να τα επιστρέψει.

Ο Δημητρέλος αποχώρησε από τη συνάντηση, λέγοντας στον Αλέξη Κούγια να τον ενημερώσει όταν λυθεί το ζήτημα, προκειμένου η ΑΕΚ να προχωρήσει στην απόκτηση του Φουρτάδο, αφού τα έχει τόσο μαζί του όσο και με την Παναχαϊκή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports