SPOTLIGHT

/

O dj Adrianos Papadeas παίζει απόψε μουσική σε παραλιακό μπαρ της Κουρούτας

Κοινοποίηση
Tweet

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός μετέχει στο βραδινό πάρτι κάτω από την πανσέληνο του μπαρ Θέα

Στο Θέα Beach Bar, στην δημοφιλή αμμώδη παραλία της Κουρούτας έξω από την Αμαλιάδα, θα παίξει μουσική σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου ο γνωστός dj και μουσικός παραγωγός Adrianos Papadeas. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό βραδινό beach πάρτι-χάπενινγκ που θα λάβει χώρα κάτω από το φως της πανσελήνου δίπλα από τη θάλασσα.

Το πάρτι αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 10 το βράδυ. Ο Αδριανός Παπαδέας που έχει έρθει για να παίξει μουσική πολλές φορές και σε κλαμπ της Πάτρας, αναμένεται να ξεσηκώσει με τις μουσικές χορευτικές του επιλογές. Ο Adrianos Papadeas ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση με τη μουσική πριν περίπου είκοσι χρόνια, το 1992 από μπαρ των Σπετσών απ’ όπου και κατάγεται καθώς και της Πάρου.

Έχει δουλέψει ως ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας σταθερή συνεργασία με τον Best Radio 92,6 ενώ έχει συμβάλλει στην παραγωγή και κυκλοφορία πολλών μουσικών compilation.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight