SPOTLIGHT

/

Η σύζυγος του Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου άνοιξε κατάστημα στην Πάρο

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Αχαιός πρώην υπουργός αμύνης περνά πλέον όλο και μεγαλύτερο διάστημα στο όμορφο Αιγαιοπελαγίτικο νησί

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών (μένει κοντά στην πλατεία Κολωνακίου) είναι τα τελευταία χρόνια ο αγαπητός Αχαιός πρώην Υπουργός εθνικής αμύνης Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ο πρώην ιπτάμενος αξιωματικός της Πολεμικής αεροπορίας και τέως Υπασπιστής του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, κοντεύει να γίνει και μόνιμος κάτοικος Πάρου.

Λάτρης του γραφικού και κοσμοπολίτικου Αιγαιοπελαγίτικου νησιού, αγόρασε πριν περίπου τρία χρόνια ένα σπίτι στο νησί, στην περιοχή του Υστερνίου και σύμφωνα με πληροφορίες όλη σχεδόν την καλοκαιρινή περίοδο την περνά εκεί. Εξάλλου όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, από τον περασμένο Απρίλιο, η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία Τσούνη, καθηγήτρια μουσικής από την Πάτρα με την οποία παντρεύτηκαν το 2001, άνοιξε κατάστημα με παιδικά ρούχα στην Πάρο το οποίο πάει και πολύ καλά.

Έτσι όλη η οικογένεια (οι δυο τους έχουν αποκτήσει μία χαριτωμένη κορούλα, την 6χρονη Ελενίκη) περνάει τους μήνες του καλοκαιριού στην Πάρο όπου έχουν φτιάξει σπίτια πολλοί διάσημοι όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας αλλά και οι πολιτικοί του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αλογοσκούφης και Θόδωρος Ρουσσόπουλος.

Ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος ωστόσο φροντίζει να μην ξεχνά και να κρατά πάντα τις επαφές του με την γενέτειρα του την Πάτρα, εξάλλου εδώ πολιτεύτηκε για 25 ολόκληρα χρόνια ενώ οι φίλοι και υποστηρικτές του συνεχίζουν εδώ στην Πάτρα και το νομό Αχαΐας να είναι εκατοντάδες. Ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος πάντοτε φροντίζει να είναι ένας χαμηλών τόνων, ευγενής και διακριτικός άνθρωπος, γι’ αυτό και η παρουσία του στην όμορφη Πάρο περνά σχεδόν απαρατήρητη ενώ και ο ίδιος έχει αποφύγει να προβάλει τη νέα επαγγελματική δραστηριότητα της συμπαθούς και νεότερης του στην ηλικία συζύγου.

Να θυμίσουμε ότι ο Αχαιός πρώην βουλευτής και υπουργός είχε μία βαθιά σχέση λατρείας με την μητέρα του, την αξέχαστη Ελένη Σπηλιωτοπούλου που έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια, ωστόσο πρόλαβε να τον δει να παντρεύεται. Η Ελένη Σπηλιωτοπούλου ήταν πάντοτε ο φύλακας άγεγλος του Σπήλιου και κρατούσε το πολιτικό του γραφείο στην Πάτρα φροντίζοντας για όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight