ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέσσερις μαρίνες σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Πελοπόννησο σχεδιάζει να αγοράσει τουρκικός όμιλος, αντί 20 εκ.

Κοινοποίηση
Tweet

Αναμένεται σχετική έγκριση από το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού

Επένδυση ύψους 20 εκ. ευρώ σχεδιάζει στην Ελλάδα μεγάλος τουρκικός όμιλος με παρουσία στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα στη γείτονα χώρα, αγοράζοντας τέσσερις μαρίνες σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Πελοπόννησο.

Οπως αναφέρεται σε έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, ο όμιλος  DOGUS Holding A.Ş. σχεδιάζει την αγορά των τεσσάρων αυτών μαρίνων, επενδύοντας 20 εκ. ευρώ.

Προς το παρόν, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, αναμένεται σχετική έγκριση από το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού.

Οι μαρίνες που σκοπεύει να αγοράσει ο όμιλος Dogus έχουν χωρητικότητα 3.755 σκαφών, 50% μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτουν συνολικά οι μαρίνες που έχει σήμερα στην Τουρκία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις