CULTURE

/

Πάτρα: Διαμαρτυρία μετά μουσικής από τα μέλη της Μπάντας

Κοινοποίηση
Tweet

Τους ανακοινώθηκε ότι διακόπτεται μέχρι νεωτέρας η συνεργασίας τους

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι 34 μουσικοί της Μπάντας του Δήμου Πατρέων, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Πολιτιστικού Οργανισμού να διακόψει τη συνεργασία τους, μέχρι να εγκριθεί η σύμβαση εργασίας τους από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Οι μουσικοί συνεδρίασαν εκτάκτως χθες βράδυ, υπό τις νέες εξελίξεις, και αποφάσισαν μια σειρά παρεμβάσεων.

Η αρχή θα γίνει απόψε στις 7 όπου οι μουσικοί της Μπάντας θα προχωρήσουν σε μουσική πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, ενώ αύριο θα παραστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί το θέμα τους.

Ο κ. Κοτσορώνης, ένας από τους 34 μουσικούς της Μπάντας, μιλώντας στο thebest.gr, τόνισε ότι «Είναι πολίτικα ανέντιμο να μας απολύουν χωρίς να μας πληρώνουν, καθώς ακόμη μας χρωστούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, παρά τη σχετική απόφαση της πληρωμής μας, που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο».

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture