ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πρεζόνι" έκλεψε σουβλάκια από διανομέα delivery και τα πούλησε

Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
espilkon1@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Απίστευτο περιστατικό με κλοπή παραγγελίας στο κέντρο της Πάτρας

 

Συνέβη την περασμένη Τρίτη στο κέντρο της Πάτρας. Γύρω στις 10.30 το βράδυ, φοιτητές παραγγέλνουν φαγητό από γνωστό delivery.

Μετά από καθυστέρηση τριών τετάρτων,  εμφανίζεται ένας  τύπος με την σακούλα του καταστήματος και την παραγγελία, αλλά είναι σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο νεαρός παραπατάει και μιλάει περίεργα. Με δυσκολία κρατάει τα μάτια του ανοικτά. Εισπράττει τα χρήματα που αντιστοιχούν στην παραγγελία και αναχωρεί αφήνοντας πίσω του απορημένους τους φοιτητές.

Δέκα λεπτά αφότου αποχώρησε, εμφανίζεται νέος νεαρός, ο οποίος ζητάει συγγνώμη για την καθυστέρηση και εξηγεί ότι την ώρα που έκανε μια άλλη παράδοση, κάποιος του διέρρηξε την ειδική θήκη για τις παραγγελίες και χρειάστηκε να επιστρέψει στο κατάστημα για να κάνει νέα προμήθεια.

Οι φοιτητές του λένε έκπληκτοι ότι ήδη τρώνε τα …σουβλάκια.

Προφανώς ο πρώτος επισκέπτης, ήταν αυτός που είχε κάνει τη διάρρηξη. Επρόκειτο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, για χρήστη ναρκωτικών που είχε βρει πάνω στην παραγγελία την απόδειξη με το όνομα και τη διεύθυνση των φοιτητών και είχε ανακαλύψει  ένα ωραίο τρόπο για να εξασφαλίσει χρήμα για τη δόση του. Οι φοιτητές που είχαν καταναλώσει τα σουβλάκια υπέστησαν πανικό καθώς δεν γνώριζαν τι μπορεί να ... περιέχουν.

Το γεγονός σήμανε συναγερμό στις εταιρείες delivery, καθώς ήταν πρωτοφανές για την περιοχή και δημιουργεί κακά προηγούμενα.

 

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις