Έσπασαν το τζάμι αίθουσας διδασκαλίας και αφαίρεσαν μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, μια τηλεόραση και ένα DVD
Συνελήφθησαν το μεσημέρι , στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , δύο άτομα ηλικίας 18 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής. Ειδικότερα χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, οι δράστες ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν νηπιαγωγείο σπάζοντας το τζάμι αίθουσας διδασκαλίας και αφαίρεσαν μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, μια τηλεόραση και ένα DVD.
Από την αστυνομική έρευνα, που ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι οι δύο ημεδαποί. Για την σύλληψη τους, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους την επόμενη μέρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ τα ηλεκτρονικά είδη κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νηπιαγωγείο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr