ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aναβλήθηκαν οι εκλογές σε πανεπιστήμια της Πελοποννήσου και της Ηπείρου

Κοινοποίηση
Tweet

Σε τέσσερα πανεπιστήμια της χώρας

Σε τέσσερα πανεπιστήμια (ΑΠΘ, Ιωαννίνων, Θεσσαλίας και Πελοποννήσου) είχαν προγραμματιστεί για σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών των νέων Διοικητικών Συμβουλίων, αλλά σε κανένα δεν έγιναν.  Στα ιδρύματα των Ιωαννίνων και της Πελοποννήσου οι εκλογές είχαν ματαιωθεί από χθες, προκειμένου -όπως έλεγαν οι καθηγητές- να διασφαλισθεί η ομαλότητα, καθώς υπήρχαν κινητοποιήσεις φοιτητών. 

Οι εκλογές, ωστόσο, αναβλήθηκαν και στο ίδρυμα της Θεσσαλίας, εξαιτίας ομάδων φοιτητών που εμπόδιζαν την είσοδο των καθηγητών στις αίθουσες όπου είχαν στηθεί οι κάλπες.

Από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας, 'Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο θέμα των πανεπιστημίων, σημειώνοντας ότι «ο νόμος για τα ΑΕΙ υλοποιείται κανονικά».

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις