SPORTS LETTERS

/

Πινγκ πονγκ: Κρίσιμο διήμερο για του Φοίνικες Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Δύσκολο και καθοριστικο για τη συνέχεια το πρόγραμμα της Α1 Εθνικής γυναικών

Δεύτερο αγωνιστικό διήμερο για την Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών στο πινγκ πονγκ, με τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών, να έχουν ένα δύσκολο και καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αγωνιστικό πρόγραμμα. Οι αγώνες θα γίνουν στην  ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του ΣΕΦ και οι Φοίνικες έχουν να αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 13:00 την διεκδικήτρια του τίτλου ομαδα του ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου και στην συνεχεία σε ένα αγώνα που μπορεί να κρίνει την παραμονή στην κατηγορία τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο κυριακάτικος αγώνας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ ΔΑΟΤ, αν συνοδευτεί από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της πατρινής ομάδας στην ανώτερη κατηγορία του αθλήματος.

Ο Δημήτρης Ντεμίρης θα στηριχθεί στις Γιωργία Ζαβιτσάνου, Διάνα Ζερδίλα, Ελένη Αμπατζή και Φωτεινή Πουλιάση, με την πρώτη να αντιμετωπίζει πρόβλημα μυικού τραυματισμού και να είναι εκτός προπονήσεων όλη την εβδομάδα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports letters