Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κίνδυνος για την Παναχαϊκή (;)-Η ΕΠΟ προχωρά σε έλεγχο για ασφαλιστικές ενημερότητες χωρίς να περιορίζεται στα πιστοποιητικά

Κίνδυνος για την Παναχαϊκή (;)-Η ΕΠΟ προ...

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου αυτη την ώρα του Αλέξη Κούγια

Ως κεραυνός εν αιθρία, έπεσε πριν λίγη ώρα, η περίπτωση "να μην υπάρχουν πραγματικές ασφαλιστικές ενημερότητες χωρίς να περιορίζεται στα πιστοποιητικά αλλά ελέγχοντας αν ασφαλίζονται όλοι οι παίκτες και οι υπάλληλοι. Επίσης και για το πώς θα ελέγχει τη φορολογική ενημερότητα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρέδωσε στην ΕΠΟ όλη τη δική της συνέπεια απέναντι σε ΙΚΑ και εφορία" όπως χαρακτηριστηκά ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

"Έχουν καταβληθεί όλες οι δόσεις"
"Υπάρχουν έγγραφα που βεβαιώνουν ότι έχουν καταβληθεί όλες οι δόσεις. Όμως μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας. Όταν ρώτησα τους υπεύθυνους μου είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα. Τη περασμένη Πέμπτη μου τηλεφώνησε ο διευθυντής της Εφορίας για κάποια πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα.
Του είπα ότι έχω χαρτί στα χέρια μου που βεβαιώνει ότι είμαστε συνεπείς. Μου απαντάει ότι έτσι είναι αλλά ένα έγγραφο στο φάκελο που αφορά χρέη επί εποχής Μακρή για το οποίο δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα. Του απάντησα ότι έχω λογιστή και δικηγόρο με παχυλές αμοιβές και με έχουν διαβεβαιώσεις ότι όλα είναι άψογα.
Υπάρχει μια μη νόμιμη έκδοση φορολογικής ενημερότητας μου λέει. Είναι τόσο λάθος που όποιος το δει το αντιλαμβάνεται. Μου είπε ότι κάποιος έβγαλε ένα μη νόμιμο έγγραφο παρά το ότι οι υποχρεώσεις σας είναι εκπληρωμένες.
Ο κύριος διευθυντής μου είπε ότι πρόκειται για δολιοφθορά. Η Παναχαϊκή έχει όλες τις προϋποθέσεις να εκδώσει όποιο πιστοποιητικό θέλει".

"Είμαστε απόλυτα συνεπείς"
"Ζήτησα από το λογιστή να μου δώσει τις καταστάσεις καταβολών στο ΙΚΑ. Πήγε σήμερα (2/6) και προκύπτει πως από τις 31/1 μέχρι και σήμερα το συνολικό ποσό που έχω καταβάλλει έναντι των υποχρεώσεων του Μακρή είναι 380.000 ευρώ περίπου. Είναι ασφαλισμένα 31 άτομα, πράγμα που δεν συμβαίνει ούτε σε κορυφαίες ΠΑΕ.
Μου δόθηκε έγγραφο και από την εφορία που λέει τα ίδια. Ότι είμαστε απόλυτα συνεπείς. Αυτά τα έκανα γνωστά στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ετοιμάζω κι ένα έγγραφο προς την ΕΠΟ που θα αναφέρονται όλα".

"Δεν υπάρχουν χρέη, η υπόθεση κρύβει κάτι άλλο"
"Η ΠΑΕ θα κινηθεί κι εναντίον εκείνων που ενώ πήραν το κατασκευασμένο και «χοντροκομμένο» χαρτί δεν το ανέδειξαν. Επειδή δεν υπάρχουν χρέη αυτή η υπόθεση κρύβει κάτι άλλο από αυτό που θέλει να δείξει αυτό το χαρτί.
Πρέπει να πιστοποιηθεί ότι η Παναχαϊκή δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της για να υπάρξει πρόβλημα με την άνοδο.  Πρέπει να αποδειχτεί ότι δεν έχουμε πληρώσει κάποιο μήνα. Όμως εμείς προπληρώνουμε κάθε μήνα βάση τις ρύθμισης που έχουμε κάνει".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports