Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λύπη και αποτροπιασμό για τα επεισόδια κατά του James Watson εκφράζει ο Α. Τριανταφυλλόπουλος

Λύπη και αποτροπιασμό για τα επεισόδια κ...

Με επιστολή του προς τουν Πρύτανη και τον Καθηγητή Ι. Ματσούκα

Με επιστολή του στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητή κ. Γεώργιο Παναγιωτάκη και στον Καθηγητή κ. Ιωάννη Ματσούκα Δ/ντή του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Ιατρική Χημεία: Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων», ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος εξέφρασε τη λύπη και τον αποτροπιασμό του για τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών εναντίον του Βραβευμένου με Νόμπελ Ιατρικής και Φυσιολογίας Καθηγητή κ. James D. Watson και καθηγητών του Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια της διάλεξης του διακεκριμένου καλεσμένου στα πλαίσια του 12ου Συνεδρίου Ιατρικής Χημείας.

«Καταδικάζω απερίφραστα κάθε τέτοια αποτρόπαια και βίαιη ενέργεια που πλήττει τους δημοκρατικούς θεσμούς και προσβάλλει τον Πανεπιστημιακό χώρο, τους πανεπιστημιακούς δασκάλους και τους φοιτητές αλλά και όλη την κοινωνία μας.

Τέτοια περιστατικά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταβάλουν την εξαιρετική προσπάθεια του Πανεπιστημίου Πατρών για την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας και του διδακτικού του έργου.

Πρέπει να περιφρουρήσουμε και να διατηρήσουμε αλώβητη τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, για να επιτελέσει το σημαντικό έργο του, για τη δημιουργία, ανάπτυξη και έκφραση των ιδεών, καθώς και την προαγωγή του πνεύματος και των υψηλών αξιών της ζωής, με σεβασμό στον άνθρωπο και τα δικαιώματά του» επισήμανε στην επιστολή του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις