Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Σωτήρης Καρράς αποχώρησε από το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Γ. Τσενέ

O Σωτήρης Καρράς αποχώρησε από το συνδυα...

Εξηγεί τους λόγους ο ίδιος σε κείμενο του

Ο Σωτήρης Καρράς, με καταγωγή από τον Δήμο Καλαβρύτων που έχει ζήσει και εργαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πριν περίπου δύο μήνες είχε ανακοινωθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Τσενέ με τον συνδυασμό «Ανοιχτός Δήμος».

Ο κ. Καρράς με ανακοίνωση του που εστάλη μέσω μέιλ δημοσιοποιεί ότι αποχωρεί εν τέλει από τον συνδυασμό του κ. Τσενέ και εξηγεί τους λόγους.

Ακολουθεί το κείμενο του:

“Η συμφωνία όλων των υποψηφίων με τον Τσενέ ήταν ότι στις προσωπικές μας δημοσιεύσεις και με την δική μας υπογραφή, πχ. αναλύσεις, άρθρα, καταγγελίες, μπορούσαμε να γράφουμε ότι θέλουμε, αλλά στις δημοσιεύσεις γιά τον συνδυασμό (όπως η πρόσκληση σε debate) όλα τα δημοσιεύματα θα περνάνε πρώτα από τον έλεγχο προσωπικά τού Τσενέ.  Λογικό και αποδεκτό μέχρι εδώ.

O Τσενές πρώτος με γράμμα του στις 19/3/19 κατήγγειλε την διασπάθιση χρήματος στις αναθέσεις Λαζουρά που βόλευαν ημετέρους.  Αλλά με γενικότητες, χωρίς ονόματα.

Υποστηρικτής του, τού ζήτησε ονόματα, εδώ,

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=141612080211704&id=100030887385880

 

Ο Τσενές απάντησε

«Λίγο υπομονή και θα διαβάσεις και ονόματα»

Ενάμιση μήνα, και σχεδόν στο τέλος, ονόματα δεν είχαν βγει και ζήτησα και έλαβα από τον ίδιον τον Τσενέ τα έγγραφα, αν και θα μπορούσα να τα βρω στη Διαύγεια.  Έγραψα λοιπόν ένα άρθρο που περιείχε τα ονόματα αυτών που ναι μεν νομότυπα αλλά κραυγαλέα επωφελήθηκαν με επαναληπτικές αναθέσεις εισπράττοντας ποσά εμφανέστατα υπέρογκα για τις εργασίες που ανατέθηκαν.  Το άρθρο αυτό το υπέγραφα σαν Σωτήρης Καρράς.

Ξαφνικά λαμβάνω γραπτό μήνυμα στο κινητό από τον δήθεν υπεύθυνο τύπου τού συνδυασμού μας, ο οποίος όντας απασχολημένος με τούς πελάτες του στην Αθήνα ποτέ δεν είχε εμφανισθεί σε καμία δημοσίευση ούτε απάντηση ούτε καταγγελία μέχρι τώρα, όπου μού έγραφε ότι όλες οι δημοσιεύσεις πια, ακόμα και οι ατομικές με ίδια υπογραφή θα περνάνε από αυτόν.  Ακόμα και τα ατομικά με δική μου υπογραφή άρθρα ή καταγγελίες έπρεπε να τα εγκρίνει αυτός, και ούτε καν ο Τσενές, χώρια που η συμφωνία ήταν ότι κανένας δεν θα τα έκρινε ποτέ.

Φυσικά αυτό εσήμαινε λογοκρισία τού κερατά η οποία όχι τυχαία συνέπεσε να συμβαίνει τότε που θα έβγαζα τα ονόματα.  Και φυσικά, αφού υπέγραφα προσωπικά, δεν θα δεχόμουνα την «φίμωση τού τύπου» μου.

Κατέθεσα την αποχώρηση μου στην τελική μας συνάντηση για το θέμα την Παρασκευή 3/5/19, στην οποία ένας νευριασμένος και «αποφασιστικός» Τσενές συμπλήρωσε «φεύγα τώρα».  Που σημαίνει «κοινή συναινέσει».  Υποθέτω ότι ο λόγος τής φίμωσης είναι φανερός.  Μάλλον είναι ότι το άρθρο ανοίγει με την παραπλανητική δήλωση τού Τσενέ στις 19/3 στον υποστηρικτή του ότι θα έδινε και τα ονόματα τών αναθέσεων.  Ενάμιση μήνα μετά δεν το είχε κάνει.

Τώρα που το έκανα εγώ, αντί να βγει να πει «Μπράβο, νά’τα τα ονόματα που σάς είχα υποσχεθεί", τι είπε;  Φιμώστε τον Καρρά τον υποψήφιο μου.

Σκεφθείτε γιατί!  Όλες οι λεπτομέρειες και τα μηνύματα τής αποχώρησης μου θα δημοσιοποιηθούν στο εγγύς μέλλον και στο Φέισμπουκ.  Γίνετε φίλοι μου, στο όνομα «Θεο Θεωρείο», για να τα δείτε”.

*Σε ανάρτηση του kalavrytanet.com, αναφέρεται ότι ο κ. Καρράς μετά από 20 χρόνια ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου δραστηριοποιήθηκε αρχικά σε επιχειρήσεις, μετέπειτα δε στην διδασκαλία Μαθηματικών, και τέλος στην συγγραφή και έρευνα εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας, και μια σύντομη πανεπιστημιακή περιοδεία 4 χρόνων στην Νορβηγία, Ολλανδία, και Σικελία, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Βλασία. Φιμώστε τον Καρρά τον υποψήφιο μου.  Έχει τέσσερα μεταπτυχιακά στα Μαθηματικά, τα Συστήματα Δυναμικής, την Δημόσια Διοίκηση, και την Διαχείρηση Επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις