Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η περιοδεία του Ν. Τζανάκου συνδυάστηκε & με εθελοντική αιμοδοσία

Πάτρα: Η περιοδεία του Ν. Τζανάκου συνδυ...

Η πλειονότητα των στελεχών του συνδυασμού είναι εθελοντές αιμοδότες

Τα στελέχη και οι υποψήφιοι της παράταξης «Πάτρα: η δική μας πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου συνδύασαν την περιοδεία τους στο κέντρο της Πάτρας την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 με τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Γεωργίου που οργάνωσε με κινητή μονάδα, το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η πλειονότητα των στελεχών του συνδυασμού είναι εθελοντές αιμοδότες, με πρώτο τον ακούραστο αγωνιστή Μιχάλη Κουράτο. Η δράση αυτή απορρέει και από τη γενικότερη φιλοσοφία την οποία έχει αναδείξει, από τις πρώτες μέρες της προεκλογικής περιόδου, η παράταξη και ο επικεφαλής της Νίκος Τζανάκος, ότι για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας πρέπει να στηριχθεί ο εθελοντισμός και όλοι οι πολίτες να λειτουργούν ως «ένα».

Στο πλαίσιο της περιοδείας, τα μέλη του συνδυασμού κατέδειξαν για άλλη μια φορά στους συμπολίτες αυτό που πρώτος ο Νίκος Τζανάκος και η παράταξη «Πάτρα: η δική μας πόλη» έχει αναδείξει, την απογοητευτικήεικόνα που εμφανίζει η πόλη από άποψη αισθητικής και καθαριότητας, μ’ ένα Δημαρχείο … σήμα κατατεθέν της αφισορύπανσης, με χορταριασμένα και μισοκατεστραμμένα πεζοδρόμια, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις