Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το νέο πρόσωπο της πόλης και της (νέας) δημοτικής Αρχής

Το νέο πρόσωπο της πόλης και της (νέας) ...

του Νίκου Ι. Νικολόπουλου, Ανεξάρτητου Βουλευτή – υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων

Σε λιγότερο από 50 μέρες οι πολίτες της Πάτρα θα κληθούν να επιλέξουν την δημοτική αρχή των επόμενων 4 ετών. Και η επιλογή αυτή, πέρα από σημαντική, είναι και κρίσιμη.

Γιατί, κατά κοινή ομολογία, η Πάτρα δεν έχει τη δυνατότητα να δαπανήσει ακόμα τέσσερα χρόνια, ούτε σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής από μία ομάδα ανθρώπων που διακρίνονται για την στοχοπροσήλωσή τους μόνο στα «ιδεώδη του ΚΚΕ» αλλά όχι και στην πραγματική προκοπή όλων των πολιτών, ούτε όμως και να πειραματιστεί με ανθρώπους που δεν διαθέτουν τις γνώσεις, την εμπειρία, την ικανότητα ή ακόμα και το… τσαγανό να διοικήσουν την Πάτρα, ως την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και μητροπολιτικό κέντρο.

Για τους λόγους αυτούς, οι πολίτες της Πάτρας πρέπει να πάνε στις κάλπες και να κάνουν την επιλογή τους με έναν και μοναδικό γνώμονα: Ποιος θα είναι καλός δήμαρχος για την πόλη!

Στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε τον πιο όμορφο, τον πιο ευγενικό, τον πιο διάσημο, τον πιο καλλίφωνο.

Ψηφίζουμε αυτόν που κατά την άποψή μας θα μπορέσει να υπηρετήσει την πόλη πιο καλά και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και τα συμφέροντα της κοινωνίας της.

Ψηφίζουμε αυτόν που θα μπορεί να εργαστεί μέρα – νύχτα για να ομορφύνει η πόλη και να ανακτήσει την χαμένη της αίγλη.

Ψηφίζουμε αυτόν που μπορεί να διεκδικήσει με αποτελεσματικότητα και έχει αποδείξει ότι δεν λυγίζει και δεν «ιδρώνει το αυτί του» από κόμματα, κυβερνήσεις και «ισχυρούς».

Ψηφίζουμε αυτόν που ξέρει να ενώνει και μπορεί να απευθύνεται στα πιο μεγάλα τμήματα της κοινωνίας.

Η Πάτρα δεν είναι ένα «κουφάρι», ούτε απλά και μόνο ένας χώρος. Η Πάτρα είναι πρωτίστως η κοινωνία της. Και αυτή η κοινωνία έχει συγκεκριμένες ανάγκες και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Έτσι και η δημοτική Αρχή της Πάτρας δεν είναι απρόσωπη. Αποτελείται από πρόσωπα, με κορυφαίο τον δήμαρχο, ο οποίος πρέπει να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης και στα χαρακτηριστικά της κοινωνίας της.

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ δημιουργήθηκε από τέτοια πρόσωπα, που αγαπούν την Πάτρα. Και αποφάσισε να δώσει τον αγώνα των δημοτικών εκλογών για να ξεφύγει η πόλη από την μετριοκρατία, τον παραγοντισμό παλαιάς κοπής και την ιδεολογική εκμετάλλευση της φτώχιας και της μιζέριας από μία μικρή και αποκομμένη από την πραγματική κοινωνία, ομάδα.

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ κάθε μέρα γίνεται και μεγαλύτερη, επειδή οι πολίτες πιστεύουν το όραμα, την ικανότητά της να παραγάγει έργο προς όφελος των πολλών και τον βαθιά αδέσμευτο χαρακτήρα της.

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ είναι εδώ!

Και όλοι μπορούν να γίνουν μέρος της…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις