Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Έχουμε ονόματα στα χέρια μας» λέει ο πατέρας της φοιτήτριας από την Ηλεία που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω

«Έχουμε ονόματα στα χέρια μας» λέει ο πα...

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του

Συγκλονίζει ο πατέρας της Αρετής, της νεαρής φοιτήτριας από την Ηλεία η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου. «Οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο», υποστηρίζει ο πατέρας της 22χρονης Αρετής στην εφημερίδα Real News.

«Την καθοδήγησαν στον θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές. Εμείς και η αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε. Όλα θα αποκαλυφθούν, δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους».

Η οικογένεια της επιμένει στους ισχυρισμούς περί σατανιστών, αφού ανακάλυψαν φωτογραφίες της σε site που παρέπεμπαν σε τελετές μαύρης μαγείας. Σύμφωνα με τον πατέρα της, οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν «τους νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο σκοτάδι. Μέσα από το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθισαν και γιγαντώθηκαν. Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί».

Ο ίδιος εστιάζει στο πρόσωπο το οποίο στις 12 το μεσημέρι της ημέρας που βρέθηκε νεκρή διέγραψε «τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το Facebook ενώ το τηλέφωνό της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε νεκρή» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια ψυχολογίας είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της φοιτήτριας από την Ηλεία- Εξετάζεται η εμπλοκή της σε κύκλωμα σατανιστών

Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν και παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία. Η υπόθεση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή όταν οι γονείς της διαπίστωσαν πως από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις