Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σταύρος Θεοδωράκης από Πάτρα: "Το Ποτάμι" θα είναι η θετική έκπληξη στις ευρωεκλογές"

 Σταύρος Θεοδωράκης από Πάτρα: "Το ...

«Μία ντροπή για την Ελλάδα» χαρακτήρισε το γεγονός ότι δεν ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

Συνάντηση με Πατρινούς δημοσιογράφους είχε το πρωί της Παρασκευής ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο πρόεδρος του «Ποταμιού» βρέθηκε στην Πάτρα στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει πριν τις ευρωεκλογές.

Οργώνουμε την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολίτες για την σπουδαιότητα αυτών των εκλογών αλλά και για τα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν στη ζωή τους

 

«Οργώνουμε την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολίτες για την σπουδαιότητα αυτών των εκλογών αλλά και για τα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν στη ζωή τους» ανέφερε στην αρχή της συνάντησης τονίζοντας ότι: «ως κόμμα αρνούμαστε το σημερινό και δεν επιστρέφουμε στο παλιό. Ζητάμε και προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι νέο».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε κάποιες από τις θέσεις αλλά και τις προτεραιότητες του «Ποταμιού» όπως είναι να βοηθηθεί η παραγωγή στην Ελλάδα.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις γι αυτό που λέγεται ασφάλεια. H Ελλάδα είναι Ευρώπη. Θα πρέπει το λιμενικό, η αστυνομία, η φύλαξη των συνόρων, … όλα, να είναι σε ευρωπαϊκά χέρια. Αυτό σημαίνει ότι τα κράτη- μέλη Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και αντιμετωπίζουν με αλληλεγγύη την προσφυγιά και την μετανάστευση» ανέφερε.

Δε στηρίζουμε υποψήφιους Δημάρχους με κομματικά κριτήρια

«Επιλέγουμε να στηρίξουμε στις αυτοδιοίκητές εκλογές υποψήφιους με βάση την αποτελεσματικότητα τους» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης τονίζοντας ότι το «Ποτάμι» δεν στηρίζει κανέναν με βάση κομματικά κριτήρια.

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλο κόμμα

Με αυτές τις ανισότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει μέλλον

 

«Με αυτές τις ανισότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει μέλλον. Εκτός από τους ακροδεξιούς, μας ανησυχούν και οι δημαγωγοί ο λόγος των οποίων δεν οδηγεί στην αντιμετώπιση και τη λύση των προβλημάτων» ανέφερε, εξηγώντας και με ποια κριτήρια το «ποτάμι» θα συνεργαζόταν με κάποιο άλλο κόμμα. Αυτό θα έπρεπε απαραίτητα να είναι ένα κόμμα μου «βάζει μπροστά» τους νέους και θεωρεί ότι πρέπει να μείνει έξω από το δημόσιο, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

«Η ώρα για τη δική σου δουλειά»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε πόσο σημαντικό είναι να μειωθούν οι φόροι και οι εισφορές έτσι ώστε να καταφέρουν οι Έλληνες πολίτες να έχουν τη δική τους δουλειά

Οι δημοσκοπήσεις

Βλέπω τις δημοσκοπήσεις για ένα κόμμα με 0% υποκρισία, ψέμα ή διαφθορά. Από αυτό το 0% θεωρούμε ότι θα πάρουμε μεγάλο ποσοστό στις εκλογές

 

«Βλέπω τις δημοσκοπήσεις για ένα κόμμα με 0% υποκρισία, ψέμα ή διαφθορά. Από αυτό το 0% θεωρούμε ότι θα πάρουμε μεγάλο ποσοστό στις εκλογές… ένα ποσοστό από ανθρώπους που πιστεύουν στην Ευρώπη. Με αυτούς τους ανθρώπους πιστεύουμε ότι θα συναντηθούμε» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης τονίζοντας πως πιστεύει ότι το «Ποτάμι» θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών.

«Οι Ευρωεκλογές είναι η μάχη των μαχών» και ελπίζουμε ότι οι πολίτες πάνω από την κάλπη θα σκεφτούν ένα Ευρωπαϊκό κόμμα όπως είναι το «Ποτάμι».

«Μία ντροπή για την Ελλάδα»

θα ψηφίζουν λιγότεροι από 20.000 Έλληνες του εξωτερικού ενώ εκτός της χώρας έχουν τουλάχιστον 540.000 Έλληνες

 

Τέλος ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων που συντηρούν και δεν επιλύουν τα μεγάλα κόμματα, θα ψηφίζουν λιγότεροι από 20.000 Έλληνες του εξωτερικού ενώ εκτός της χώρας έχουν τουλάχιστον 540.000 Έλληνες.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευσαν στην Πάτρα οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Θανάσης Χειμωνάς, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Δημακόπουλος, Γιώργος Κορκοβέλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις