Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έκκληση των αδελφών Ρούσσο στους φαν για το «Avengers: Endgame»: Μην αποκαλύψετε τι γίνεται στην ταινία

Έκκληση των αδελφών Ρούσσο στους φαν για...

Την Μεγάλη Τετάρτη η πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες

Όλοι το ξέρουμε, σινεφίλ και μη, φανατικοί της Μάρβελ ή όχι πως την ερχόμενη εβδομάδα, την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 ξεκινά να προβάλλεται στη χώρα μας και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, το 3ωρης διάρκειας φινάλε των Εκδικητών, «Avengers: Endgame».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει, το ενδιαφέρον είναι ζωηρό και η ανυπομονησία μεγάλη ενώ όπως μάθαμε η ταινία θα παιχθεί χωρίς διάλειμμα παρά την 3ωρη διάρκεια της.

Στο μεταξύ όπως διαβάσαμε στο πάντα έγκυρο Entertainment Weekly, οι σκηνοθέτες της ταινίας, τα αδέλφια Τζο και Άντονι Ρούσσο παρακαλούν τους απανταχού φαν των Εκδικητών να είναι «σιωπηλοί» και να βοηθήσουν την κατάσταση, μην διαδίδοντας και αποκαλύπτοντας όσα θα δουν στη διάρκεια του φιλμ, κοινώς να μην κάνουν spoilers και χαλάσουν τη μαγεία και το σασπένς των άλλων θεατών.

Οι σκηνοθέτες Ρούσσο που μεταξύ άλλων έχουν σκηνοθετήσει το «Captain America, O Στρατιώτης του χειμώνα» το 2014 και το «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» πέρυσι που απέφερε εισπράξεις 2 δις 48 εκατομμυρίων δολαρίων, με επιστολή τους στο twitter την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 ευχαριστούν τους μεγαλύτερους φαν στον κόσμο που τα τελευταία 11 χρόνια έχουν φανατικά υποστηρίξει τον κόσμο των υπερηρώων της Μάρβελ και τους ζητούν μόλις δουν το «Avengers: Endgame» τις επόμενες μέρες να προσέξουν μετά να μην πουν σε άλλους υποψήφιους θεατές τι ακριβώς γίνεται.

«Θυμηθείτε, ο Thanos απαιτεί τη σιωπή σας», γράφουν με νόημα οι αδελφοί Ρούσσο αναφερόμενοι στον βασικό κακό του τελευταίου κεφαλαίου των Avengers, που τον υποδύεται ένας ψηφιακά επεξεργασμένος Τζος Μπρόλιν.

Η ταινία όπως τέλος λένε οι αδελφοί Ρούσσο υπόσχεται έναν γεμάτο εκπλήξεις και συναισθηματικά φορτισμένο επίλογο στην Saga των Εκδικητών!

Το φιλμ βγαίνει σε διανομή της Feelgood.

Στις ΗΠΑ η ταινία θα παίζεται από τις 26 Απριλίου 2019.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture