Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μετά τις διακρίσεις ο Πατρινός χορευτής σε καροτσάκι Ανδρέας Στρατουδάκης και η Πόλυ Γιαννακοπούλου ...πετάνε για Ολλανδία

Μετά τις διακρίσεις ο Πατρινός χορευτής ...

Συμμετέχουν στους διεθνείς αγώνες χορού με καροτσάκι

Για τους διεθνείς αγώνες και το παγκόσμιο κύπελλο χορού σε καροτσάκι που θα γίνουν στην Ολλανδία, ετοιμάζεται ο 31χρονος Πατρινός Ανδρέας Στρατουδάκης. Ο Ανδρέας παρά τα κινητικά του προβλήματα, ασχολείται με το χορό με τεράστια δύναμη ψυχής και δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στους αγώνες.

Ο Πατρινός Ανδρέας Στρατουδάκης πήρε 2 μετάλλια στο χορό με καροτσάκι στην Ολλανδία

Πέρσι συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χορού με καροτσάκι στην Ολλανδία και εντυπωσίασε κατακτώντας, μάλιστα, 2 μετάλλια.

Φέτος δασκάλα και παρτενέρ του είναι η Πόλυ Γιαννακοπουλου, με την οποία έχουν δουλέψει πολύ και ελπίζουν σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, ανάμεσα σε πολύ έμπειρους συναγωνιστές.

Παράδειγμα ζωής - Χόρεψε με την ψυχή του και το αναπηρικό του αμαξίδιο και καταχειροκροτήθηκε... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Να θυμίσουμε πως στις αρχές του 2018, ο Ανδρέας Στρατουδάκης είχε πραγματοποιήσει μία εμφάνιση – αληθινή έκπληξη εισπράττοντας το ολόθερμο χειροκρότημα των θεατών, στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα του Προμηθέα με την ΑΕΚ (69-66), στο ΕΑΚ Δημ. Τόφαλος. Εκεί ο Ανδρέας Στρατουδάκης με δύναμη ψυχής, θάρρος, κέφι και πολλή αγάπη, χόρεψε έχοντας στήριγμα το αναπηρικό του αμαξίδιο και έκανε εντυπωσιακές φιγούρες μαζί με την δασκάλα του στο χορό, Ελένη Ανδριοπούλου. Εκείνο το απόγευμα τον αποθέωσαν περίπου 3.000 φίλαθλοι.

Η περιπέτεια της υγείας του Ανδρέα Στρατουδάκη ξεκίνησε απ’ όταν ήταν μωρό και υπέστη μία εγκεφαλική παράλυση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight