Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Δεν είχα καταλάβει τίποτα" λέει ο τραγικός πατέρας του Νέου Κόσμου - Αναπάντητα γιατί στην τραγωδία

"Δεν είχα καταλάβει τίποτα" λέ...

Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα της απίστευτης τραγωδίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Νέο Κόσμο Αττικής όπου μια 46χρονη μητέρα πέταξε το παιδί της από το 5ο όροφο και στην συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό.

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση που έδωσε ο τραγικός πατέρας και σύζυγος στους αστυνομικούς, η οποία όμως δεν φαίνεται να διαφωτίζει ιδιαίτερα την υπόθεση.

“…Η σύζυγός μου δεν αντιμετώπιζε απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ψυχολογικά προβλήματα… Ίσως κατά την εφηβική της ηλικία να είχε κάποιο θέμα, πλην όμως ουδέποτε είχε δείξει σημάδια πως υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Δεν είχαμε εντάσεις στο γάμο μας, είχαμε το παιδάκι μας. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, λίγη ώρα πριν είχαμε ανταλλάξει μηνύματα, χωρίς να αφήσει να φανεί πως κάτι συμβαίνει. Ήταν τα συνηθισμένα μηνύματα που ανταλλάσσει ένα ζευγάρι όταν ο ένας λείπει στην δουλειά. Είχα μια πολύ καλή σχέση με την γυναίκα μου, μια ήρεμη ζωή και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ποτέ δεν είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. ”

Ο τραγικός πατέρας, οποίος εργάζεται σε Εταιρεία με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μόλις είχε φθάσει στην πολυκατοικία στο Ν. Κόσμο που διέμενε με την οικογένεια του, αντιλαμβανόμενος το κακό που πήγαινε να γίνει.

Ανέβηκε γρήγορα στο 5ο όροφο που είναι το διαμέρισμά τους και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, διαπιστώνοντας με τρόμο πως η γυναίκα του την έχει κλειδώσει και μάλιστα έχει βάλει και το μεταλλικό σύρτη.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει την κόρη του, αλλά και την σύζυγό του, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα, όπου και βγήκε στο μπαλκόνι του γείτονα του και με κίνδυνο της ζωής του προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού του προκειμένου να αποτρέψει την σύζυγο του να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Όπως έγινε γνωστό έπειτα από πληροφορίες το αγγελούδι, το κοριτσάκι 4 ετών που πέταξε η μητέρα του από το μπαλκόνι, κατά το παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση, πλην όμως και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, το πρόβλημα υγείας φαίνεται να είχε ξεπεραστεί.

*Με στοιχεία από newsit & protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις