Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Μάνα έριξε τη μικρή της κόρη από τον 5ο και βούτηξε στο κενό

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Μάνα έριξε τη μι...

Νεκρές μάνα και η μικρή της κόρη

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο, λίγο μετά τις 16:30, όταν μητέρα και το μικρό κοριτσάκι της έπεσαν από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη, στο Νέο Κόσμο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έμαθαν από γείτονες της μητέρας, ότι η γυναίκα πρώτα έριξε το παιδί της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Μάλιστα, την ώρα της τραγωδίας, ο σύζυγος και πατέρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμα, έχοντας μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με το protothema.gr.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι το τεσσάρων ετών κοριτσάκι της και ακολούθως έπεσε και η ίδια. Μάλιστα, γείτονες που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της προσπάθησαν εναγωνίως να τη μεταπείσουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

«Γύριζα με τα παιδιά μου στο σπίτι. Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μια γυναίκα να κρατά ένα παιδάκι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα "τί κάνετε εκεί;" Δεν μου απάντησε. Της ξαναφώναξα. Το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε "θέλω τον μπαμπά μου".  Μου απάντησε ότι δεν βλέπω καλά, να βγάλω τα γυαλιά μου. Ρώτησα το γιο μου, που μου είπε ότι το μωρό ήταν έξω από τα κάγκελα», περιγράφει κλαίγοντας σχεδόν και υπό καθεστώς σοκ αυτόπτης μάρτυρας.

«Γυρίζοντας να της ξαναμιλήσω είδα ότι πέταξε το παιδάκι. Γύρισα να καλύψω τη μικρή μου κόρη για να μην δει, και έτσι δεν είδα και εγώ το παιδάκι να πέφτει. Δεν ξέρω αν ο γιος μου το είδε, γιατί έβαλε τις φωνές. Έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν. Άρχισα να της μιλάω, τι πρόβλημα έχεις, να σε βοηθήσω εγώ, πες μου. Αμέσως την είδα να βγάζει τα πόδια από τα κάγκελα και πήδηξε από την πλευρά της οδού Ποριώτη».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις