Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μεγαλοικονόμου για τον καβγά με την Καββαδία: Φταίει που είμαι Ταύρος

Μεγαλοικονόμου για τον καβγά με την Καββ...

Είναι ανάδρομος και ο Ερμής…

«Ίσως είναι το ζώδιό μου να τραβάω σαν μαγνήτης τις αντιπαραθέσεις». Αυτό δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου, μιλώντας στο Star για τον καβγά  που είχε με την Αννέτα Καββαδία! «Επειδή είμαι Ταύρος εκπέμπω μια ενέργεια που θέλουν να μου επιτεθούν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Ίσως είναι το ζώδιό μου να τραβάω σαν μαγνήτης τις αντιπαραθέσεις. Είμαι το κόκκινο πανί επειδή είμαι Ταύρος εκπέμπω μια ενέργεια που θέλουν να μου επιτεθούν», είπε μιλώντας στο Star η βουλευτής.

«Από έναν διαπληκτισμό να χύσω το γάλα που με τόσο κόπο αρμέξαμε και φτάσαμε σε ένα σημείο δεν θα το έκανα», πρόσθεσε.

Αιτία του χθεσινού καβγά ανάμεσα στις δύο κυρίες, υπήρξε η «συμβουλή» Καββαδία «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle», με τη Μεγαλοοικονόμου να το ερμηνεύει σαν αιχμή εναντίον της, να υπενθυμίζει ότι στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ και να απειλεί με παραίτηση! «Γιατί με φωτογραφίζεις;»  ρώτησε την κ. Καββαδία, προειδοποιώντας ότι δεν θα ψήφιζε για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά και απειλώντας με πτώση την κυβέρνηση. «Με αναγκάζετε να πάω σπίτι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος» φέρεται να δήλωσε, προκαλώντας «συναγερμό», με αρκετούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν στη συνέχεια να την ηρεμήσουν.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου,  σαν  μαινόμενος ταύρος κυκλοφορούσε απο χθες στους διαδρόμους της Βουλής και απειλούσε με παραίτηση. Όμως, μετά τα κανακέματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έτρεχαν από πίσω της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε .... «νερό και αλάτι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight