Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H απάντηση του Δήμου της Πάτρας για την ακύρωση της συναυλίας του συγκροτήματος "Σάπιος Χριστός"

H απάντηση του Δήμου της Πάτρας για την ...

Μιλά για σοβαρά τεχνικά προβλήματα

Για σοβαρά τεχνικά προβλήματα τα οποία δεν επέτρεψαν τελικά την παραχώτηση της αίθουσας Αίγλη για τη συναυλία του συγκροτήματος "Σάπιου Χριστού" την Παρασκευή 15 Μαρτίου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων. Το θέμα ανέδειξε το thebest.gr. Αρχικά η αίθουσα είχε παραχωρηθεί από τον Δήμο. Η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

Στον εισαγγελέα Πατρών για συναυλία του "Σάπιου Χριστού" λόγω προσβολής των θείων... Ο Δήμος δε δίνει την αίθουσα, λόγω τεχνικών προβλημάτων απαντά η Μαιζώνος

Σε σχέση με τα αναγραφόμενα σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί «λογοκρισίας» κ.λπ. ενημερώνουμε ότι η  συναυλία των Rotting Christ η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην αίθουσα «Αίγλη», δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων. Αυτό γνωστοποιήθηκε από τον Δήμο Πατρέων στην διοργανώτρια εταιρεία.

Για νέο μεσαίωνα κάνει λόγο η εταιρεία που φέρνει στην Πάτρα το συγκρότημα «Σάπιος Χριστός»- ΟΛΗ η ανακοίνωση

Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής».

Όσον αφορά τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, η διοργανώτρια εταιρία, έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις