Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το καυστικό σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη για το επεισόδιο Κούγια- Λαζόπουλου

Το καυστικό σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη γ...

Η ανάρτηση στο facebook

Το δικό του σχόλιο έκανε, με τον δικό του καυστικό τρόπο, ο Νίκος Μαστοράκης για το επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Λάκη Λαζόπουλου, το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Πιάστηκαν στα χέρια Κούγιας- Λαζόπουλος στο μαγαζί του Ρέμου

Σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

"ETΣΙ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΙΔΟΙ ΡΕ!
Επεσαν σφαλιαρες. Οχι κοινες, πίφ τσοκαρία, μεσοαστων. Σελεμπριτόφαπες, καλοι μου. Δοτης ο Αλεξης Κουγιας, δικηγορος.

Παραληπτης ο ΛαΛακης Αλαλαζοπουλος, σατιρολογος και τηλεδολοφονος χαρακτηρων, ενοικος διαμερισματος ενος δωματιου. Τοπος του εγκληματος: "Αθηνων Αρενα," οπου συχναζουν gladiators με λαδωμενα κορμια, tres chic μπουζουκια.

Αφορμη: Ο παραληπτης ειδε τον δοτη και γέλασε. Ο δοτης ηγερθη εκ της καρεκλός του, του υπεσχεθη αμεση συνουσια με τη φραση "θα σε γα@@σω π@@στη," σβερκωσε τον παραληπτη και του ασκησε βίαιες πιέσεις του κρανίου εως οτου τούτο ηλθε εις επαφην με το τραπεζι. Ο δοτης εξηγει οτι "του τα ειχε μαζεμενα." Ο παραληπτης μπου-χου-χου εκλιπαρει για επεμβαση του εισαγγελεα.

Λογω της θερμης αποδοχης του περιστατικου απο το "φτιαγμενο" εως "ντιρλα" κοινο, το καταστημα παρακαλει δοτη και παραληπτη να καθιερωσουν το περιστατικο ως δηθεν αυθορμητο συμβαν δυο φορες την εβδομαδα.

Η σελιδα αυτη αποκηρυσσει τη βια απ' οπου και αν αυτη προερχεται, αποκηρυσσει ομως και τη λεκτικη βία που με μπούργκα δηθεν σάτιρας καταντα εμμονικη καταδιωξη προσωπικων εχθρων απο πληρωμενους εκτελεστες της Τσιπριακης Μαφίας αλλα και προστυχη προπαγανδα δηθεν αριστερων ιδεοληψιών [ευρωληψιών] οι οποιες εξαργυρωνονται με εκατομμυρια εισοδηματος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight