Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"A Love is born": Η Σάικ έκανε unfollow σε twitter & instagram την Gaga και έχει σοβαρό λόγο!

"A Love is born": Η Σάικ έκανε...

Η Ιρίνα Σάικ κινδυνεύει να χάσει τον Μπράντλει Κούπερ από την Lady Gaga

Χαμός έχει γίνει με την ολόθερμη εμφάνιση στην σκηνή της απονομής των Όσκαρ, της σούπερ σταρ της ποπ Lady Gaga και του συμπρωταγωνιστή & σκηνοθέτη της στο φιλμ "A Star is born", Μπράντλει Κούπερ. Τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης και κουτσομπολίστικα έντυπα μιλούν πλέον για "Α love is born - μία αγάπη γεννιέται"...

Την ίδια ώρα το top model Ιρίνα Σάικ σαν να έχει "στραβώσει" λίγο με όλο αυτό που γίνεται και νιώθει και βλέπει ότι η Gaga θέλει συνεχώς να απασχολεί τον Κούπερ!

Το πολύ όμορφο μοντέλο δηλώνει πάντως ότι δεν θα αφήσει τη ''θύελλα'' να τους λυγίσει.

Η Λέιντι Γκάγκα που σχολιάστηκε ευρέως ότι λίγο πριν την απονομή των Όσκαρ χώρισε και είναι ελεύθερη, μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ ερμήνευσαν υπέροχα την μπαλάντα «Shallow», σε μία από τις ωραιότερες στιγμές της απονομής των βραβείων Όσκαρ 2019 (το "Shallow" κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού), ωστόσο η στάση τους στη σκηνή και η γλώσσα του σώματος σαν λίγο τους "πρόδωσαν" και έδωσαν τροφή στους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για διαφαινόμενο ειδύλλιο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου του Μπράντλεϊ Κούπερ, της Ιρίνα Σάικ, η οποία ήταν παρούσα στην απονομή μαζί με την μαμά του Μπράντλει Κούπερ, και κοιτούσε αμήχανα.

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ 2019 ήταν η 1η μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο, ενώ από την πλευρά του ο Μπράντλεϊ Κούπερ έφτασε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ όπως είδαμε στις φωτογραφίες και στα πλάνα, κρατώντας στο ένα χέρι την μητέρα του και στο άλλο την Ιρίνα Σάικ.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά όπως σχολιάζται, εκείνη η δύσμοιρη αλλά κουκλάρα Ιρίνα Σάικ πώς βιώνει όλο αυτό... «Η Ιρίνα δεν θα αφήσει αυτή τη ''θύελλα'' να τους λυγίσει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Αγγλική tabloid εφημερίδα The Sun και προσθέτει: «Δεν είναι πολύ μακρυά από την αλήθεια οι φήμες ότι η Ιρίνα έχει ''αρρωστήσει'' από αυτό που συμβαίνει. Δεν αντιπαθεί, ούτε σιχαίνεται την Λέιντι Γκάγκα, αλλά δεν αντέχει όλα αυτά που ακούγονται αλλά και τη στενή επαφή που έχει αποκτήσει ο άντρας της με την σταρ τραγουδίστρια».

«Το μόνο που θέλει είναι να απασχολεί συνεχώς τον Μπράντλεϊ και να του αποσπά τον χρόνο του».

Το δημοσίευμα της The Sun αναφέρει ότι η μελαχρινή καλλονή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την απιστία και τις κακές φήμες, καθώς είχε στο πλευρό της τον άτακτο Ρονάλντο. Πάντως υπάρχει μία ακόμα λεπτομέρεια που αποδεικνύει ότι όντως υπάρχει πρόβλημα.

Η Ιρίνα Σάικ φάινεται πως δεν άντεξε όλο το σούσουρο, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, απλώς αυτό κορυφώθηκε στα Οσκαρ, και μάλιστα έκανε unfollow τη Lady Gaga σε Instagram και Twitter, αν σημαίνει κάτι αυτό! Για την ακρίβεια, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Τhe Sun, το 33χρονο μοντέλο σταμάτησε να ακολουθεί την τραγουδίστρια στα social media στις 30 Ιανουαρίου γιατί «βαρέθηκε όλη την κατάσταση με τις φήμες περί δεσμού του Κούπερ με τη Gaga».

Στο μεταξύ ο Μπράντλει Κούπερ βρίσκεται στα καλύτερα του με τις γυναίκες να τον λατρεύουν αλλά και καλλιτεχνικά όπως απέδειξε με την επιτυχία του σκηνοθετικού του ντεμπούτου, "A Star is born".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight