Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Better love" λέγεται το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα για τη Γιουροβίζιον

"Better love" λέγεται το τραγο...

Στις 6 Μαρτίου η επίσημη παρουσίαση του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η ερμηνεύτρια που επέλεξε η ομάδα της ΕΡΤ για να διαγωνισθεί στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, είναι ως γνωστόν η Ελληνοκαναδή Κατερίνα Ντούσκα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Βρετανία και τελειοποιεί το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει, με τους συνεργάτες της.

Το κομμάτι λέγεται «Βetter love» και αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2019 ενώ τη Δευτέρα 25/2 προγραμματίζεται να γυριστεί και το σχετικό το video clip που θα παίξει σε όλες τις φετινές συμμετέχουσες χώρες στο δημοφιλή διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

Όσο για την επίσημη παρουσίαση του «Better love» που είναι αλήθεια πως όλοι περιμένουν με αγωνία ν’ ακούσουν, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης της ΕΡΤ για την παρουσίαση του νέου της προγράμματος. Ταυτόχρονα θα γίνει και η κυκλοφορία του official video στο YouTube.

Θα γίνει και συνέντευξη Τύπου με λεπτομέρειες για την φετινή Ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον με παρούσα φυσικά και την ίδια την Κατερίνα Ντούσκα που πολλοί την αποκαλούν ως «Αντέλ» και Έιμι Γουάινχάουζ της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τραγούδι θα κινείται σε indie pop ήχο και θα είναι τελείως διαφορετικό από ότι έχει στείλει η χώρα μας στον διαγωνισμό μέχρι σήμερα. Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει και ένα μουσικό όργανο που θα χρησιμοποιηθεί στην ενορχήστρωση και δεν ακούγεται συχνά στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

*Το «Better Love» θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI / Universal. Η Katerine Duska θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου 2019.

Η Κατερίνα Ντούσκα με τον συνεργάτη της Leon Of Athens.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight