Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στα Βραχνέικα Πατρών

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 17 Φεβρ...

Στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα Βραχνέικα Πατρών την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. Την αιμοδοσία διοργανώνει το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακoύ Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, σε συνεργασία με το τμήμα της “Πολιτιστικής Δράσης ΔΕ Βραχνεΐκων” “Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης” και την υποστήριξη της “Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Διάσωσης”.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στη 1 το μεσημέρι, στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα Πατρών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εθελοντές-μέλη από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχνεΐκων ξεκινούν μια σοβαρή προσπάθεια για να ενεργοποιηθεί και πάλι η Εθελοντική Αιμοδοσία στην περιοχή μας, με την υποστήριξη του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν. Πατρών και του Ε Ο ΠΥ Δ Βραχνεΐκων. 
Οι ανάγκες σε αίμα καθημερινά είναι πολύ μεγάλες και πρέπει όλοι να ενημερωθούμε, να ευαισθητοποιηθούμε και να προσφέρουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό.

Γίνε κι εσύ Εθελοντής Αιμοδότης!
Δίνοντας αίμα... δίνεις Ζωή!

Η “Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχνεΐκων” έχει εγγραφεί στο ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ με Αριθμό Μητρώου 14937.  Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει την ημέρα της αιμοδοσίας να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα, αλλά και τον Α.Μ.Κ.Α. τους. Επίσης, όποιος επιθυμεί να προσφέρει αίμα για κάποιον άλλον φορέα, παρακαλούμε όπως ενημερωθεί για τον αντίστοιχο Α.Μ."

Στην συμμαχία ευαισθητοποίησης των πολιτών εντάχθηκε και το Δημοτικό σχολείο Βραχνεΐκων, στους οποίους και έγινε σχετική ενημέρωση.

Στο σημείο έχει αναρτηθεί και σχετικό πανό το οποίο κατασκεύασαν εθελοντικά ο Θανάσης Καφούσιας και Γιώργος Σκέντζος ενώ το γραφικό δημιούργησε η Βάσω Καφούσια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις