Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έβγαλε στη δημοσιότητα το γράμμα της: «Γιατί μου προκαλείς τόσο πόνο;»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έβγαλε στη δη...

Χτύπημα κάτω από τη μέση…

Ο πατέρας της Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, συνεχίζει τη δημόσια αντιπαράθεση με την κόρη του και δίνει στη δημοσιότητα ολόκληρη την επιστολή που του έστειλε τον περασμένο Αύγουστο. Την επιστολή δημοσιεύει η Κυριακάτικη «Mail» και στόχος του Τόμας Μαρκλ, είναι να δείξει πως το περιεχόμενο της επιστολής της Μέγκαν δεν ήταν καθόλου συναινετικό, αλλά αντίθετα τον «καταρράκωσε», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η επιστολή έχει έκταση πέντε σελίδων και είναι γραμμένη από την ίδια τη Μέγκαν.

Μεταξύ άλλων κατηγορεί τον πατέρα της ότι έκανε την καρδιά της χίλια κομμάτια με τις συνεντεύξεις που έδωσε στον Τύπο, εφευρίσκοντας ιστορίες γι' αυτήν και με τις επιθέσεις του στον σύζυγό της. Επίσης τον κατηγορεί πως τα έχει βρει με την ετεροθαλή αδερφή της Σαμάνθα, η οποία πολλές φορές της έχει επιτεθεί μέσω του Τύπου, ενώ η ίδια «υπέφερε σιωπηλά τα γεμάτα κακία ψέματά τους».

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση πέντε φίλων της Μέγκαν, οι οποίοι μίλησαν εξ ονόματός της σε μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα, δίνοντας την δική της εκδοχή για την σχέση της τόσο με τον πατέρα της όσο και με την ετεροθαλή της αδερφή. Ανέφεραν μάλιστα και μια επιστολή που είχε στείλει η Μαρκλ στον πατέρα της τον περασμένο Αύγουστο, όπου, όπως υποστήριξαν, τον παρακαλούσε να βρεθούν και να λήξουν το μεταξύ τους ζήτημα.

Ο 74χρονος δήλωσε από την πλευρά του ότι στενοχωρήθηκε από τα ψέματα των φίλων της κόρης του και αποφάσισε έτσι να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή της.

Υποστήριξε μάλιστα πως έχει στείλει αρκετά μηνύματα στη Μέγκαν ώστε να βρεθούν και να γνωρίσει και τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight