Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έχουν χάσει τον ύπνο τους στην Κορίνθου & Καρόλου από μία σιδερένια πλατφόρμα στον δρόμο... ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έχουν χάσει τον ύπνο τους στην Κο...

Λόγω των έργων για τους νέους φωτεινούς σηματοδότες

Στα έργα που γίνονται για τους νέους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο της Πάτρας αναφέρεται σε κείμενο - καταγγελία της, αναγνώστρια του thebest.gr. Όπως επισημαίνει, τα έργα είναι μεν απαραίτητα αλλά δοκιμάζουν την υπομονή των κατοίκων καθώς για παράδειγμα, η τρύπα στο οδόστρωμα όπου περνούν τα καλώδια, δεν κλείνει την ίδια μέρα αλλά μετά από 2 μέρες.

Όταν περαστούν οι καλωδιώσεις τοποθετείται στη συνέχεια από τους τεχνικούς χαλίκι και από πάνω μπαίνουν κάτι τεράστιες σιδερένιες πλατφόρμες για να μην πέφτουν οι ρόδες των αυτοκινήτων στο κενό μέχρι να τοποθετηθεί 2-3 μέρες μετά η άσφαλτος.

Όπως αναφέρει η καταγγέλουσα, το ιδιαίτερο που έχουν αυτές οι σιδερένιες πλατφόρμες είναι ότι χτυπάνε εκκωφαντικά στο οδόστρωμα και μεταξύ τους κάθε φορά που περνάει αμάξι από πάνω τους, σχεδόν κάθε 2 -3 δευτερόλεπτα στην Κορίνθου όλο το 24ωρο με συνέπεια ο δυνατός ήχος να έχει αφήσει άυπνη μια ολόκληρη γειτονιά στην διασταύρωση των οδών Καρόλου και Κορίνθου, μία μέρα συνεχόμενη.

Αντίστοιχα παράπονα υπήρχαν και πάλι με μία τέτοια πλατφόρμα στο οδόστρωμα πριν λίγο καιρό στο σημείο του φαναριού της Αράτου με την Κορίνθου.

Πόσο δύσκολο ήταν να περαστεί άσφαλτος στην λεπτή ίσια γραμμή αμέσως, δηλαδή την ίδια μέρα που άνοιξαν την λωρίδα που πέρασαν τα καλώδια των νέων φαναριών και τα σκέπασαν με χαλίκι μέχρι πάνω πάνω, διερωτάται η καταγγέλουσα;

Γιατί πρέπει να μπουν οι σιδεριές στο πλάτος του δρόμου και να χτυπάνε 2-3 μέρες και να αφήνουν άυπνη μια ολόκληρη περιοχή όλο σχεδόν το 24ωρο και ιδίως τη νύχτα;

Υπάρχει και σχετικό βίντεο όπου όμως δεν μπορεί να καταγραφεί επακριβώς η ένταση του ήχου γιατί είναι από κινητό τηλέφωνο, αλλά πραγματικά όποιος περάσει με το αμάξι του ή πεζός από την Κορίνθου θα καταλάβει.

Τέλος η καταγγέλουσα αναφέρει πως οι υπεύθυνοι θα μπορούσαν να βάλουν κάτω από της σιδερένιες πλατφόρμες κάποιο υλικό φθηνό πχ φύλλο από φελιζόλ που να μπορεί να απορροφάει τους κραδασμούς και να μην ακούγεται τίποτα, τόσο απλά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις