Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψήφιος με τον Γρ. Αλεξόπουλο ο Χρήστος Τσορδιάς

Υποψήφιος με τον Γρ. Αλεξόπουλο ο Χρήστος Τσορδιάς

Τι δήλωσε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πατρέων με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ανακοίνωσε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία Χρήστος Τσορδιάς, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη συναίσθηση ευθύνης σας ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου για Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Θεωρώ πως η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι κομβική για το μέλλον της πόλης που τόσο αγαπάμε! Ο ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός και καθαρά αυτοδιοικητικός συνδυασμός «Πρωτεύουσα ξανά!» μπορεί και θα οδηγήσει την Πάτρα σε άλλους δρόμους. Μπροστά, έχοντας αφήσει πίσω μιζέρια, εσωστρέφεια και στασιμότητα.

Σαν Υποστράτηγος εν αποστρατεία του σώματος Στρατολόγων – Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, Πτυχιούχος του Νομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Επιστημών του ίδιου Πανεπιστημίου και της Σ.Ε.Θ.Α, έχω αποκομίσει πολύτιμη εμπειρία και προτίθεμαι να εργαστώ για το κοινό καλό και την βελτίωση της ζωής στην πόλη μας.

Στρατεύομαι στο πλάι του Γρηγόρη Αλεξόπουλου γιατί πιστεύω ότι η συνεργασία των πολιτών και των φορέων της Πάτρας, είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ. Η εμπειρία και των δυο μας, η σύμπνοια και το κοινό όραμα που μας ενώνει, μας δεσμεύει στην προσπάθεια να κάνουμε την Πάτρα μας «Πρωτεύουσα Ξανά!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις