Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η έκπληξη του Δ. Σαββόπουλου όταν εμφανίστηκε η Πάολα στο "Βινύλιο" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η έκπληξη του Δ. Σαββόπουλου όταν εμφανί...

Σιγοτραγούδησε μαζί της το τραγούδι του «Δημοσθένους λέξις»

Το ότι η λαική ερμηνεύτρια Πάολα έχει μεγάλο σουξέ και είναι αποδεκτή όχι μόνο από το κοινό που πηγαίνει στις πίστες και λαικά κέντρα αλλά και ευρύτερα ακόμη και από ανθρώπους του πνεύματος το είχαμε αντιληφθεί αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε και μέσω της έκπληξης που επιφύλαξαν ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του στην πρώτη εκπομπή του «Βιινύλιο» που ξεκίνησε την Τρίτη 5/2/2019 το βράδυ στο κανάλι Σκάι, στον Διονύση Σαββόπουλο.

Στη διάρκεια λοιπόν της εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στον «αιώνιο έφηβο» της ελληνικής μουσικής Διονύση Σαββόπουλο με καλεσμένο τον ίδιο, εμφανίστηκε πίσω από την πλάτη του η Πάολα και ερμήνευσε ένα από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά τραγούδια του «Νιόνιου», το «Δημοσθένους Λέξις». Ο Διονύσης Σαββόπουλος φίλησε το χέρι της Πάολα και της είπε εγκωμιαστικά λόγια ενώ ήταν ξεχωριστή η στιγμή όταν η Πάολα είπε το τραγούδι «Δημοσθένους λέξις» με τον στίχο «σαν βγω απ’ αυτή τη φυλακή», με τον Διονύση Σαββόπουλο να την κοιτάζει προσεκτικά και να την σιγοντάρει.

Εκτός όμως από την Πάολα υπήρξαν κι άλλες εκπλήξεις όπως η σύνδεση μέσω skype με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική και αποκάλυψε μεταξύ άλλων όσα είχε ζήσει στην οντισιόν που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Αργότερα ο Αντώνης Κανάκης έφερε την συζήτηση με τον Διονύση Σαββόπουλο στις «λαϊκές φωνές» και τότε ήταν που εμφανίστηκε στο στούντιο η Πάολα, την οποία ο κορυφαίος τραγουδοποιός έχει αποθεώσει στο παρελθόν. Μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης έκανε πλάκα λέγοντας στον Διονύση Σαββόπουλο το «πίσω μου σε έχω Σατανά» με τον Σαββόπουλο να γυρίζει και ν’ αντικρίζει έκπληκτος την Πάολα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight