Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Βροχή" οι ευχές στα social media για τα γενέθλια της Πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου! ΦΩΤΟ

"Βροχή" οι ευχές στα social me...

Οι φίλοι της δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες

Τα 31 της χρόνια κλείνει σήμερα η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές στα social media από τους διάσημους φίλους της. Μία από τις αναρτήσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή της Μαριέττας Χρουσαλά.

Η φωτογραφία με την Μαριέττα Χρουσαλά

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική μέσω του κοινού τους φίλου Δημήτρη Γιαννέτου, ο οποίος είναι και ο κουμπάρος της Ηλιάνας, αφού την είχε παντρέψει στο Los Angeles, το 2015.

Η Μαριέττα, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, κοινοποίησε μία κοινή τους φωτογραφία, που είχαν τραβήξει σε μία από τις εξόδους τους στην Νέα Υόρκη. «Χρόνια πολλά σε αυτό το φανταστικό κορίτσι» ήταν το σχόλιο της Μαριέττας στην φωτογραφία, την οποία έκανε repost και η Ηλιάνα και απάντησε «Μαριεττάρα μου, τρέλα μου».

Ενώ εκείνη βρίσκεται στην Αμερική, οι φίλοι της πίσω στην Ελλάδα της ετοίμασαν μία έκπληξη! Έτσι, η Ηλιάνα δημοσίευσε ένα Instastory, στο οποίο μας δείχνει το cake που της ευχήθηκαν για χρόνια πολλά! Η Ηλιάνα αποφάσισε να αναδημοσιεύσει στα Instastory της και άλλες αναρτήσεις φίλων με κοινές τους φωτογραφίες και ευχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight