Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Με τη Σία δεν θα κάνουμε άλλο παιδί-Τέλος!" - Αποκαλύψεις από τον Κώστα Μπακογιάννη

"Με τη Σία δεν θα κάνουμε άλλο παιδ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη ο Κώστας Μπακογιάννης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πως έχει πάντα μαζί του τη βέρα του έστω κι αν δεν τη φορά στο δάχτυλο . «Η Σία είναι εξαιρετική ως μητέρα. Είναι τρυφερή, εκδηλωτική και πολύ αγαπησιάρα. Η Σία και ο Δημούλης κάνουν κάποιες συνομωσίες. Τα πάνε εξαιρετικά οι δυο τους. Κάνουν σχεδόν παρέα παρόλο που ο γιος μας είναι τόσο μικρούλης», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποιος ήταν κάθετος στην ερώτηση αν σκοπεύουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους:

«Δεν θα κάνουμε άλλο παιδί. Τέλος! Να συμφωνήσουμε ότι έχω κάνει ό,τι μπορώ για το δημογραφικό της χώρας. Τέσσερα παιδιά είναι αρκετά».

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για το τι θα έκανε αν η Σία Κοσιώνη του ζητούσε ακόμα ένα παιδί εκείνος απάντησε με χιούμορ προτρέποντας τον παρουσιαστή να κάνει εκείνος κι άλλα παιδιά.

Τέλος αναφέρθηκε και στην εποχή που η σύζυγός του του είχε πάρει συνέντευξη και δεν γνωριζόντουσαν: «Η Σία μου έχει πάρει μια φορά συνέντευξη. Παλιά, το 2010. Τότε δεν γνωριζόμασταν. Σήμερα δεν ξέρω, μπορεί και να πήγαινα, μπορεί και να μην πήγαινα. Καταρχήν πρέπει να δούμε αν η ίδια και ο σταθμός της θα το ήθελαν να μου πάρει συνέντευξη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight