Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αγέραστη Ντέμι Μουρ έκλεψε τα φλας των φωτογράφων στο Φεστιβάλ του Σάντανς

Η αγέραστη Ντέμι Μουρ έκλεψε τα φλας των...

Έκανε πρεμιέρα στη Γιούτα η νέα της ταινία «Corporate Animals»

To 36o Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Sundance στην χιονισμένη Γιούτα των ΗΠΑ συνεχίζεται έως την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις φέτος είναι η Demi Moore, η οποία επισκέφθηκε το Παρκ σίτι για την πρεμιέρα της ταινίας όπου παίζει με τον Ed Helms με τίτλο «Corporate Animals» που είναι μία κωμωδία τρόμου.

H 56χρονη σταρ είχε επισκεφθεί και κατά το παρελθόν το Sundance Film Festival ενώ κατά την φετινή της παρουσία, έδειξε πως παρά την πτωτική της πορεία κινηματογραφικά τα τελευταία χρόνια, καλά κρατεί και μπορεί να επανακάμψει. Στο κόκκινο χαλί κατά την πρεμιέρα του φιλμ της την περασμένη Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 στο Eccles Center Theatre στο Park City, της Utah ήταν απολαυστική και καλοντυμένη. Eπίσης η πάντα σέξι Ντέμι Μουρ πόζαρε και στους δρόμους του Παρκ Σίτι φορώντας ροζ κάπα και καρό κίτρινο παντελόνι ενώ στο πρόσωπο είχε σοφιστικέ γυαλιά.

Το παρών έδωσαν κι άλλοι ηθοποιοί του καστ της ταινίας όπως η Jessica Williams και ο Karan Soni μαζί με τον σκηνοθέτη Patrick Brice. Φέτος στο Σάντανς που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 24/1 με τον δημιουργό του Φεστιβάλ Ρόμπερτ Ρέντφορντ να ανακοινώνει την αποχώρηση του, έχουν πάει πολλοί σταρ ανάμεσα τους, ο Dwayne Johnson, η Tessa Thompson, η Lupita Nyong’o, η Lena Headey, ο Jon Hamm, ο Adam Driver, η Julianne Moore, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Βινς Βον, η Awkafina, ο Zac Efron, ο Chiwetel Ejiofor, και πολλοί άλλοι celebrities.

Οι φωτ. είναι Getty Images από το Entertainment Weekly.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ρέντφορντ κατά Τραμπ: «Έχουμε ένα Πρόεδρο που υποβαθμίζει ότι αγγίζει»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight