Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζεφ Μπέζος: Μια παντρεμένη 49χρονη η αιτία του διαζυγίου για τον πλουσιότερο άνδρα στον κόσμο

Τζεφ Μπέζος: Μια παντρεμένη 49χρονη η αι...

Ποια είναι

Μία μέρα αφού ο πλουσιότερος άνδρας του κόσμου ανακοίνωσε το διαζύγιο του, το National Enquirer δημοσιοποιήσε «ντοκουμέντα» του παράνομου δεσμού του. Πρόκειται για τον Τζεφ Μπέζο ο οποίος όπως όλα δείχνουν διατηρεί εδώ και οχτώ μήνες παράνομο δεσμό με μια παντρεμένη πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Fox 11 o Τζεφ Μπέζος.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου

Ο Τζεφ Μπέζος ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Μακένζι, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου. Σύμφωνα με την Daily Mail, o πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που «αγγίζει» τα 150 δισ. δολάρια, αποφάσισε να ανακοινώσει εχθές τον επίσημο χωρισμό του, θέλοντας να προλάβει τη δημοσιοποίηση άκρως προσωπικών φωτογραφιών που θα έφερνε στο φως σκανδαλοθηρικό περιοδικό.

 

Η «πέτρα του σκανδάλου» Λόρεν Σάντσεζ

Η «πέτρα του σκανδάλου» Λόρεν Σάντσεζ

Η «πέτρα του σκανδάλου» Λόρεν Σάντσεζ

Ποια είναι η "πέτρα του σκανδάλου"

Όπως όλα δείχνουν, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11.

H 49χρονη είναι παντρεμένη με τον επίσης μεγιστάνα Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ.

Φωτογραφίες του 54χρονου Μπέζος και της 49χρονης ερωμένης του πρόκειται να δημοσιευτούν σήμερα από τον National Enquirer, σε ένα τεύχος που υπόσχεται να αποκαλύψει «την πραγματική αιτία του πολύκροτου διαζυγίου του CEO της Amazon με τη σύζυγό του».


Τι αναφέρει o National Enquirer

To σκανδαλοθηρικό περιοδικό που κυκλοφορεί σήμερα με τον Τζεφ Μπέζος και την Σάντσεζ στο εξώφυλλό του ισχυρίζεται ότι παρακολουθούσε τον μεγιστάνα τουλάχιστον τέσσερις μήνες για να εξασφαλίσει το «ενοχοποιητικό υλικό». 

Μάλιστα ο παπαράτσι του περιοδικού φέρεται να φωτογράφισε «τρυφερά τετ α τετ» των δύο παράνομων εραστών τουλάχιστον έξι φορές μέσα σε δύο εβδομάδες. 

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του NE, η Σάντσεζ ήρθε πιο κοντά με τον Μπέζος όταν η εταιρεία της προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα. Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Μπέζος για χρόνια, αφού είχαν σπίτια στην ίδια περιοχή του Σιάτλ. Μάλιστα δεν ήταν λίγες φορές που τα δύο ζευγάρια είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε γκαλά και δεξιώσεις. 

Ο παράνομος δεσμός, όπως αποκαλύπτει ο Enquirer, «άνθισε» πριν απο μερικούς μήνες, όταν ο Μπέζος και η Σάντσεζ αποφάσισαν να συσφίξουν τις μέχρι τότε φιλικές τους σχέσεις. 

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι κανείς από τους απατημένους συζύγους δεν γνώριζε για την μυστική σχέση και ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις των δύο ζευγαριών περί «διάστασης» και «συναινετικού διαζυγίου» είχαν ως στόχο να «προλάβουν» το σκάνδαλο που θα ξεσπούσε με τη δημοσιοποίηση του υλικού.

Η κοινή δήλωση του Τζεφ και της Μακένσι Μπέζος για το διαζύγιο

Ο Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του, Μακένζι, ανακοίνωσαν εχθές ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο είχαν μείνει σε διάσταση.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που παραμείναμε παντρεμένοι. Ακόμα και εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά από την αρχή. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι» έγραψε ο Τζεφ Μπέζος στο Twitter.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight