Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Έρχεται ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για την πρεμιέρα της ταινίας «Περιμένοντας τη Νονά»

Πάτρα: Έρχεται ο Θανάσης Τσαλταμπάσης γι...

Στις 14 Ιανουαρίου 2019

Στις 17 Ιανουαρίου 2019 αναμένεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες η νέα Ελληνική κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα με τίτλο «Περιμένοντας τη Νονά» όπου πρωταγωνιστεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Μάλιστα μετά την επίσημη πρεμιέρα του φιλμ που προγραμματίζεται για την προσεχή Τρίτη 8/1 στην Αθήνα στο Odeon Όπερα, επίκειται να γίνει και ειδική avant premiere προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 παρουσία του Θανάση Τσαλταμπάση.

Σύμφωνα με το στόρι του φιλμ όπου παίζουν και ο Λευτέρης Ελευθερίου και η τραγουδίστρια Demy,  ο Ηρακλής και ο Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης.

Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής... και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

Επίσης παίζουν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Joel Cederberg.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight