Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η περιπέτεια και το ευχαριστώ του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελόπουλου σε γιατρούς του ΓΠΝΠ

Η περιπέτεια και το ευχαριστώ του δημοσι...

Υποβλήθηκε σε επέμβαση

Επί έντεκα ημέρες νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει από την Πάτρα και ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο.

Υπεβλήθη σε επέμβαση και στις 29 Δεκεμβρίου πήρε εξιτήριο. Ο συνάδελφος απευθύνει δημόσιο ευχαριστώ στον αναπληρωτή Καθηγητή της ΩΡΛ Νίκο Μαστρονικολή στηνΠλαστική Χειρουργό Δήμητρα Τσιλιμποτη καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.

Αναφέρει:


Ημέρα εξιτηρίου η σημερινή (μετά από 11ήμερη νοσηλεία). Ημέρα χαράς, ικανοποίησης και ανακούφισης! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΜΕΓΑΛΟ Ιατρό και Άνθρωπο που βλέπετε δίπλα μου, Νικόλαο Μαστρονικολή (αναπλ. Καθηγητής ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου του ΠΓΝΠ) για όλα όσα έκανε και βέβαια στην εξαιρετική Πλαστική Χειρουργό Δήμητρα Τσιλιμποτη καθώς και σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής. Είναι πραγματικά αξιοζήλευτη η προσφορά τους εν μέσω όλων των μεγάλων και ανυπέρβλητων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα χρόνια της κρίσης! Απλά δεν υπάρχουν λόγια για όλους αυτούς. Λίγες ακόμη ημέρες έμειναν -για τα τελευταία πλην όμως αναγκαία "μερεμέτια"- και σύντομα ξανά στις επάλξεις. Υγεία σε όλο τον κόσμο και καλή χρονιά! Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις