Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Και απόψε το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Και απόψε το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο...

Sold out και οι δύο συναυλίες

Επαναλαμβάνεται απόψε στις 7.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών. Χθες Σάββατο η μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού ήταν κατάμεστη ενώ sold out είναι και η αποψινή συναυλία.

Το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής αποτελεί θεσμό. Συμμετέχουν φέτος πέντε από τα Χορωδιακά Τμήματα της Πολυφωνικής, και πιο συγκεκριμένα,  η Προπαιδική και Παιδική Χορωδία, η Νεανική και το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα "Εμμέλεια¨και φυσικά η Μικτή Χορωδία. Επίσης, δύο Ορχηστρικά Σχήματα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής και η 40μελής Συμφωνική Ορχήστρα Sinfonica η οποία και αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς.

Θα δούμε επί σκηνής και την Ακαδημία Χορού και Dance A της Ελένης Μπαλαφούτη που τα τελευταία χρόνια δίνει τον χορευτικό παλμό στο Κοντσέρτο.

Σημαντική  είναι η παρουσία των δύο καταξιωμένων λυρικών τραγουδιστών, Μίνας Πολυχρόνου [soprano] και Γιάννη Γιαννίση [baritone] που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις 2 συναυλίες. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε  η βράβευση του Μαέστρου Δημήτρη Μποτίνη για την πολυετή καλλιτεχνική προσφορά του στο μουσικό "γίγνεσθαι", ο οποίος και διήθυνε επί σκηνής κάποια μουσικά κομμάτια.

Συντονιστής του Καλλιτεχνικού προγράμματος όπως πάντα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού της Πολυφωνικής Μαέστρος Σταύρος Σολωμός.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το thebest.gr.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight