Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφία ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο - Σοκάρουν οι καταθέσεις για τα όσα είχε περάσει η 21χρονη

ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφία ντοκουμέντο από το...

Αύριο στον Ανακριτή οι δυο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία

Συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο με τις αρχές να έχουν πλέον στα χέρια τους το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο η κοπέλα χτυπήθηκε στο κεφάλι ενώ εντοπίστηκαν από δύτες, μετά από τις κατευθύνσεις που έδωσε ο 19χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα, τα ρούχα της άτυχης 21χρονης κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει η «Δημοκρατική» από κάμερα με την άτυχη φοιτήτρια μαζί με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου

Φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει η ...

Φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει η «Δημοκρατική» από κάμερα με την άτυχη φοιτήτρια μαζί με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», οι ερευνητές που στόχο έχουν να «θωρακίσουν» περαιτέρω την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί από τους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πολύ πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.

Η έρευνα που έχει ξεκινήσει με αφορμή τη δολοφονία της κοπέλας πιθανολογείται ότι θα έχει συνέχεια και σε άλλα επίπεδα καθως από καταθεσεις που έχουν στα χέρια τους οι αρχές φαίνεται να προκύπτει η διάπραξη ποινικών αδικημάτων και από άλλα πρόσωπα που κατονομάζονται και με τους οποίους η φοιτήτρια είχε επαφές στο παρελθόν. Υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα που τη φέρουν να είχε πέσει θύμα βίας και παλιότερα από τρία πρόσωπα.

Τι ισχυρίζεται ο 19χρονος

Ο 19χρονος κατά την διάρκεια της προανάκρισης κατέθεσε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου 2018 μετέβη με φορτηγό όχημα με τον 21χρονο στην οικία της στον οδό Εθνικής Αντιστάσεως και την παρέλαβαν προκειμένου να μεταβούν στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του τελευταίου στους Πεύκους σκοπεύοντας να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της.

Ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί διαπληκτίστηκαν καθώς η θανούσα δεν επιθυμούσε την ερωτική επαφή με τους κατηγορούμενους και ότι ο 21χρονος την χτύπησε αρχικά με γροθιές και ακολούθως με το ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι ενώ εκείνος την είχε ακινητοποιήσει με τα χέρια του.

Το θύμα είχε ακόμη τις αισθήσεις του και το μετέφεραν σε κοντινή βραχώδη περιοχή και το πέταξαν στη θάλασσα.

Μάλιστα στους κατηγορούμενους αποδίδεται ότι την απείλησαν ότι δεν θα φύγει από την οικία αν δεν προβούν σε γενετήσια επαφή μαζί της και την εξανάγκασαν σε ερωτική πράξη.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν την Παρασκευή στον Ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη Αλέξης Κούγιας αναμενεται να ζητήσει να γίνει κατ' αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων. Να βρεθούν δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο οι νεαροί και να περιγράψουν τι συνέβη, τη μέρα που η άτυχη Ελένη άφησε την τελευταία πνοή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις