Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάληψη διαρκείας στα γραφεία της αποκεντρωμένης διοίκησης στην Πάτρα- Παραμένουν μετά την ολονυχτία μαζί με τα παιδιά τους οι συμβασιούχοι - ΦΩΤΟ

Κατάληψη διαρκείας στα γραφεία της αποκε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δεν θα φύγουν αν δεν δικαιωθούν δηλώνουν

Συνεχίζεται η κατάληψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας με συμβασιούχους του δήμου Πατρέων να παραμένουν στο χώρο περιμετρικά, με τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα και με τον πρόεδρο των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας του δήμου Πατρέων, Κώστα Ξούρα, το κύμα συμπαράστασης από εργατικά σωματεία εκπολιτιστικούς συλλόγους κ.α. είναι μεγάλο. Δεν σκοπεύουν να φύγουν από το σημείο, αν δεν δικαιωθούν. Ήδη στην Αθήνα και στα αρμόδια υπουργεία, εκπρόσωποι των εργαζομένων αναζητούν δεσμεύσεις από γενικούς γραμματείας και υπουργούς.

Στον χώρο παραβρίσκονται εκπρόσωποι του κλαδικού συνδικάτου ΟΤΑ Ν.Αχαιας, του Σωματείου Οδηγών χειρίστων δήμου Πάτρας, του σωματείου καθαριότητας και επίσης του σωματείου φαρμάκων νομού Αχαΐας, του σωματείο τροφίμων ποτών Ν.Αχαιας, του Σωματείου εμπορίου -υπηρεσιών Ν.Αχαιας, του Σωματείου τηλεπικοινωνιών Ν.Αχαιας, του Σωματείου οικοδόμων και εργαζομένων στις κατασκευές Ν.Αχαιας, του Σωματειο επισιτισμού-τουρισμού Ν.Αχαιας καθώς και αντιπροσωπεία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Την αλληλεγγύη-συμπαράσταση τους με παρουσία στο χωρο εκφράζουν οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι, Ζαβλανιου,Αγυιας, Μπαλλα ,Πατρών.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι δηλώνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν στην κατάληψη της αποκεντρωμένη διοίκησης, όσο χρειαστεί, μέχρι να δικαιωθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις