Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Δεν αναγνωρίζονται από τη σύγκρουση" - Τραγωδία με θύματα τρεις 15χρονους

"Δεν αναγνωρίζονται από τη σύγκρουσ...

Στην Κυπαρισσία

«Τα παιδιά δεν αναγνωρίζονται… τόσο δυνατή ήταν η σύγκρουση» ανέφεραν σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν μπροστά στο τροχαίο που συνέβη στην Κυπαρισσία και στοίχισε τη ζωή σε στο Νικο, τον Χρήστο και τον Ενρίκο, μόλις 15 χρονών άπαντες.

“Όταν χτύπησε το κουδούνι τα παιδιά ήταν ήδη στο σχολείο”, λέει στον ALPHA ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος και επισημαίνει ότι οι 15χρονοι έφυγαν χωρίς άδεια.  «Τρεις μαθητές της πρώτης τάξης, 15 χρονών, ήρθαν την πρώτη ώρα για μάθημα και έφυγαν μετά. Πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και βγαίνοντας στην Εθνική Κυπαρισσίας – Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και έγινε το δυστύχημα. Ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα ούτε τίποτα. Κάθε άλλο. Και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύξουν τέτοια ταχύτητα χωρίς δίπλωμα… Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά, ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που από ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά».

Ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας μιλώντας επίσης στον ALPHA:

«Ήταν έκπληξη ότι πήραν το αυτοκίνητο κρυφά, ανάπτυξαν ταχύτητα και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ήταν από τα ήσυχα τα συνεργάσιμα παιδιά. Το δόγμα μας είναι τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Και αποβολές όταν παίρνουν πρέπει να παραμένουν στον χώρο του σχολείου, γιατί ξέρουμε ότι όταν ένα παιδί βγει από την αυλόπορτα, κινδυνεύει», είπε ο Γιώργος Σταματόπουλος.

Στην κλειστή κοινωνία της Κυπαρισσίας τα παιδιά ήταν γνωστά και αγαπητά Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για τα τρία αγόρια που μια απερισκεψία τους οδήγησε στον θάνατο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις