Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έβγαλε νέο άλμπουμ με τίτλο "Walls" - Το τραγούδι της "Don’t Lie to Me" στοχεύει τον Τραμπ

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έβγαλε νέο άλμπουμ ...

Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου 2018

H 76χρονη Aμερικανίδα σούπερ σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι και πάλι στο προσκήνιο για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον λόγω της νέας ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» με την Lady Gaga & τον Μπράντλει Κούπερ που «σκίζει» εμπορικά όπου η Στρέιζαντ «έδωσε τις ευλογίες της» και μάλιστα μαζί με τον Κρις Κριστόφρεσον, με τον οποίο πρωταγωνιστούσαν στο «A Star is born» του 1976 (2η εμπορικότερη ταινία τότε μετά το «Ρόκι») επισκέφθηκαν τον τόπο όπου γίνονταν τα γυρίσματα.

Mάλιστα στην απονομή του 1977 η Στρέιζαντ κέρδισε και το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το "Evergreen" από το "Ένα Αστέρι γεννιέται".

Ο δεύτερος λόγος είναι η κυκλοφορία από μέρους της ενός νέου άλμπουμ που όπως έγραψε και το περιοδικό Entertainment Weekly, είναι το πρώτο της με φρέσκο υλικό που κυκλοφορεί η Στρέιζαντ από το 2005.

Το άλμπουμ έχει τίτλο «Walls - Τείχη» και ήδη βρίσκεται στα δισκοπωλεία από την περασμένη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018.

Το πρώτο τραγούδι που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει και μάλιστα έχει και πολιτική χροιά, είναι το «Don’t Lie to Me – Μην λες ψέματα σε μένα», μία παθιασμένη, δραματική μπαλάντα γεμάτη αιχμές που όπως έγραψε το huffingtonpost.gr, στοχεύει στον Aμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κατονομάζεται, το τραγούδι της δηλωμένης Δημοκρατικής Στρέιζαντ αναφέρεται στον άνθρωπο που «αλλάζει τα γεγονότα για να δικαιολογήσει» τη θέση του.

Όπως δήλωσε στο Associated Press η βραβευμένη με δύο Όσκαρ, 8 μουσικά βραβεία Γκράμι, πέντε Έμμυ και ένα θεατρικό βραβείο Τόνι, Αμερικανίδα σούπερσταρ «δεν τραγουδάω σ′ αυτόν, τραγουδάω γι’ αυτόν. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει τρόπους, προσβάλλει τους πάντες, κοροϊδεύει τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι η διαμαρτυρία μου, κατά μία έννοια, για τα πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν στην ιστορία μας».

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TIME η Μπάρμπρα Στρέιζαντ δήλωσε: «ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για την αλήθεια και παραβιάζει τους πυλώνες της δημοκρατίας, όπως η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία της θρησκείας, η ελευθερία του Τύπου». Όσο για τον τίτλο του άλμπουμ της εξήγησε πως νιώθει σαν η ίδια να είναι «κόντρα σε αυτά τα τείχη. Στο τείχος της κοινωνίας, στα τείχη της προεδρίας, στα τείχη που εμποδίζουν τη δικαιοσύνη. Ωστόσο, υπάρχει ένα φως που έρχεται και μια ελπίδα για το μέλλον...».

Να προσθέσουμε πως η Νεουορκέζα με Εβραικές ρίζες Στρέιζαντ ήταν και μεταξύ των δυναμικών γυναικών που ξεχώρισαν με το λόγο, τις καλλιτεχνικές τους πράξεις και ακτιβισμό τους και μπήκαν εξώφυλλο στο περιοδικό New York το περασμένο μήνα.

Οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του huffingtonpost.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight