Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Φουρέιρα γυμνή στο νέο της τραγούδι «Tómame»! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ

Η Ελένη Φουρέιρα γυμνή στο νέο της τραγο...

Εμφανίζεται ολόγυμνη και βαμμένη στα κόκκινα

H σέξι τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα που έκανε όλη την Ευρώπη να τραγουδά και να χορεύει το «Fuego» με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο στην Γιουροβίζιον, έβγαλε ολοκαίνουριο κομμάτι που ήδη σαρώνει στο youtube. Τίτλος του τραγουδιού είναι, «Tómame» και σε μόλις πέντε μέρες αφότου βγήκε έχει εξελιχθεί σε σούπερ χιτ στο ελληνικό YouTube αλλά και στις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες.

Η αιτία για τον επιπλέον χαμό που προξενεί το κομμάτι είναι και η ολόγυμνη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, με το σώμα της βαμμένο κόκκινο, στο βίντεο κλιπ.

Το τραγούδι, με την υπογραφή των δημιουργών του «Fuego», κυκλοφόρησε από την Panik Records μαζί με το σχετικό μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με την Sony Music.

Το «Tómame» ανέβηκε αμέσως στο no1 στο iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έγινε ένα από τα highest new entries στο παγκόσμιο iTunes chart και επίσης μπήκε στο New Music Friday σε Ισπανία, Σουηδία και Φινλανδία, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες.

Το music video έγινε #1 στις γενικές και τις μουσικές τάσεις του ελληνικού YouTube μέσα σε 24 ώρες, θέση στην οποία παραμένει έως αυτή τη στιγμή, έχοντας πια ξεπεράσει κατά πολύ το 1 εκατομμύριο προβολές!

Στο Spotify, το «Tómame» έχει ξεπεράσει τα 185.000 streams και έχει περιληφθεί σε περισσότερες από 3.000 playlists!

Η Ελένη Φουρέιρα αξίζει να σημειωθεί πως απόψε Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, θα εμφανιστεί στα μουσικά βραβεία της Ισπανίας, όπου μετά την εμφάνιση της στην Eurovision είναι εκεί ιδιαίτερα αγαπητή και περιζήτητη.

Ακόμα τραγουδά το κομμάτι «Caramela» στη νέα ταινία «Αιγαίο SOS» που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 15/11.

Φωτό με την Ελένη Φουρέιρα γυμνή και βαμμένη κόκκινη έχουν ανέβει και στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο instagram.

Tα τραγούδια της Φουρέιρα ήδη ακούγονται σε πολλές άλλες χώρες όπως Σουηδία, Φινλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight