Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παράτολμο μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνό με μπούργκα μέσα στην Αγιά Σοφιά- ΦΩΤΟ

Παράτολμο μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνό με...

Κινδυνεύοντας να συλληφθεί

Πρωτοφανείς εικόνες μέσα στην Αγιά Σοφία της Κωνσταντινούπολης. Η Marisa Papen, μοντέλο του ανδρικού περιοδικού Playboy φωτογραφήθηκε ολόγυμνη κάτω από την μπούρκα της προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η Marisa Papen συνηθίζει να φωτογραφίζεται σε θρησκευτικούς χώρους και κατά το παρελθόν είχε φυλακιστεί για την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο Καρνάκ, τον μεγαλύτερο λατρευτικό χώρος της αρχαίας Αιγύπτου.

«Σε αντίθεση με την Αίγυπτο, αυτή τη φορά δεν είχαμε κάποιο σχέδιο. Καμία απολύτως προετοιμασία, μόνο ατέλειωτη φαντασία και μια πολύ ισχυρή βάση», λέει η Marisa, εξηγώντας πως αφού αγόρασαν την μπούρκα, κατευθύνθηκαν προς την Αγία Σοφία.

«Αφού περιμέναμε αρκετή ώρα στην ουρά μέχρι να μπούμε, αιφνιδιαστήκαμε από τον μεγάλο αριθμό καμερών ασφαλείας που υπάρχουν εκεί μέσα. Κυριολεκτικά καλύπτουν και το τελευταίο εκατοστό του χώρου. Αν έχεις πάει ποτέ στην Αγία Σοφία, θα ξέρεις πως δεν υπάρχει ούτε μια μέρα στην οποία να μην κυκλοφορούν εκεί μέσα χιλιάδες κόσμου όλη την ώρα», σημειώνει το παράτολμο μοντέλο. Τελικά αποφάσισε να το κάνει και να σηκώσει την μπούρκα της, αποκαλύπτοντας τα γεννητικά της όργανα.

 

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight