Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολίτης με κομμένο ρεύμα δεν κατάφερε διακανονισμό με τη ΔΕΗ και στην απόγνωσή του κατάπιε χάπια μέσα στο κατάστημα της Πάτρας

Πολίτης με κομμένο ρεύμα δεν κατάφερε δι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ακτή Δυμαίων

Οι εντάσεις και η απόγνωση στα μάτια και τη συμπεριφορά συναλλασομένων με τη ΔΕΗ είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στο κεντρικό υποκατάστημα της επιχείρησης στην Ακτή Δυμαίων. Το μεσημέρι της Τετάρτης, άλλο ένα ακραίο περιστατικό προστέθηκε στα πολλά που έχουν καταγραφεί.

Ένας άνδρας, μετά τη γνωστοποίηση από υπαλλήλους του καταστήματος πως δεν μπορεί πλέον να τακτοποιήσει μέσω διακανονισμού τον λογαριασμό του που έχει ξεφύγει από τα όρια, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Έβγαλε ένα κουτί με χάπια και κατάπιε αρκετά μέσα στην απόγνωση στην οποία ήταν.

Υπάλληλοι της  ΔΕΗ κάλεσαν επι τόπου την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου επενέβη και παρέλαβε τον άνδρα, ώστε να τον διακομίσει στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό της Τετάρτης δεν είναι το πρώτο, καθώς στο παρελθόν έχουν βγεί ακόμη και μαχαίρια, απο συναλλασόμενους σε απόγνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις